- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Iată care este prețul piperat al unui costum popular! O cunoscută cântăreață face dezvăluiri uimitoare!

18 Nov, 17:08 • Fundeanu Madalina
Dacă v-ați întrebat vreodată la ce prețuri poate ajunge un costum popular, cântăreața Saveta Bogdan a oferit răspunsul. Prețul unui asemenea costum poate fi destul de piperat, în funcție de materialele și accesoriile din care a fost realizat.
Iată care este prețul piperat al unui costum popular! O cunoscută cântăreață face dezvăluiri uimitoare!

Prețul unui costum popular poate fi destul de piperat, în funcție de materialele și accesoriile din care a fost realizat. Cântăreața de muzică populară, Saveta Bogdan, a dat un exemplu din propria garderobă, care scoate la suprafață sume impresionante de bani, potrivit cancan.ro.

Cât de mult costă un costum popular?

Artista în vârstă de 77 de ani a intrat în această industrie de la o vârstă fragedă, astfel că de-a lungul carierei sale a reușit să adune o colecție impresionantă de costume populare pe care le poartă tot timpul pe scenă sau la evenimente publice. Unele piese vestimentare costă o adevărată avere. Saveta Bogdan a dezvăluit prețul unui astfel de costum, dar a explicat și ce se va întâmpla cu acestea când ea se va retrage din muzică.

Saveta Bogdan a vorbit despre colecția impresionantă de costume populare pe care a adunat-o de-a lungul carierei sale longevive. Unele dintre ele sunt adevărate piese de artă. Artista a dezvăluit că are obiecte vestimentare care au fost lucrate manual în urmă cu peste 50 de ani. Așadar, prețurile acestora nu sunt deloc mici. Exemplul dat de interpreta de muzică populară scoate la suprafață sume fantastice.

costum popular
costum popular

Citește și: Cu ce afacere a dat lovitura o româncă proaspăt întoarsă din Germania. Investiția inițială a fost de 10.000 de euro

„Am foarte multe costume, dar sunt autentice, așa cum se făceau înainte, se țeseau la război! Eu reprezint zona Bistrița Năsăud. Toate costumele mele sunt autentice, din zonă, de acolo! Acesta de pe mine este mai stilizat, dar pânzele sunt autentice!

Sunt doar mărgele. Sunt foarte frumoase, cu ele s-a cununat o mireasă. Oriunde mă duc îl iau pentru că îmi poartă noroc. Sunt foarte scumpe pentru că sunt foarte migăloase. Cine mai face acum mărgele?

Duce cam la 5.000 de euro, cam așa. Cred că o femeie la țară muncește 2 ani la acestea! Eu sunt din Sângeorz-Băi, de la Bistrița Năsăud, iar acolo femeile încă mai lucrează! Acum lucrează mai modern, nu prea mai fac așa. Eu pe acestea le am de cel puțin 50 de ani!”, a declarat Saveta Bogdan, conform surselor.

Artista a povestit și ce va face cu piesele vestimentare în momentul în care se va retrage din industria muzicală. Deși unii credeau că i le va lăsat moștenire fiicei sale, se pare că aceasta nu este interesată. Prin urmare, cântăreața de muzică populară a luat în calcul o altă variantă.

„Pe fata mea nu o interesează! Când nu o să mai pot, mă duc la Muzeul Țăranului, le dau acolo ca să scrie pe ele Saveta Bogdan. Acolo le las, să vadă lumea ce costume a avut Saveta!”, a adăugat Saveta Bogdan.

Așadar, costumele populare ale artistei care valorează o avere ar putea ajunge exponate la muzeu, potrivit sursei citate.

Vezi și: Unde se găsesc cei mai scumpi mici din România. Nu oricine și-ar permite să-i mănânce