- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Irinel Columbeanu primește ajutorul unui bărbat celebru din România! „Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane…”

28 Oct, 15:29 • Fundeanu Madalina
Irinel Columbeanu se află, în acest moment, la azil, fără posibilitatea de a-și achita cheltuielile necesare. Leo de la Strehaia a sărit în ajutorul fostului milioanar cu mâncare și o sumă de bani semnificativă.
Irinel Columbeanu primește ajutorul unui bărbat celebru din România! „Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane...”

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil, unde primește îngrijirile de care are nevoie. Serviciile pe care căminul de bătrâni i le oferă acestuia se ridică la prețul de 7.000 de lei, în fiecare lună, iar fostul soț al Monicăi Gabor nu are de unde să plătească această sumă imensă, pentru că banca i-a pus poprire pe venitul său din pensie de nici 2.000 de lei, potrivit ziare.com.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie. Romanița (n.r. Romanița Iovan, fosta iubită a lui Irinel) m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial.

În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a declarat Irinel Columbeanu în cadrul podcastului găzduit de Serghei Mizil acum câteva zile.

Te-ar putea interesa și: Șocant! Cât de mică este pensia pe care o ia Irinel Columbeanu? A rămas fără bani de chirie și nimeni nu-l mai ajută!

Leo de la Strehaia sare în ajutorul lui Irinel Columbeanu cu o sumă considerabilă

Fostul om de afaceri a primit o vizită surpriză la azil, din partea lui Leo de la Strehaia, care a încărcat o mașină întreagă cu mâncare și a mers la azilul unde este Irinel Columbeanu pentru a-i oferi ajutorul. Bărbatul a venit însoțit de sora lui, Olga, despre care este cunoscut deja că este o mare admiratoare  a lui Irinel Columbeanu. Aceasta și-a dorit de multă vreme să-l ajute, ba chiar a declarat că ar fi dispusă să se mărite cu fostul milionar, ajuns acum într-o situație extrem de neplăcută.

„Eu sunt serios, am venit la domnul Columbeanu. Am venit să îi dăm și lui 100 de milioane (n.r. 10.000 de lei), plus ce i-a adus Olga să îl ajutăm. Suntem aici să îl ajutăm”, a dorit să transmită Leo de la Strehaia, într-un clip postat pe rețelele de socializare.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în are au ajuns la poarta căminului social. Se pare că ajutorul lui Leo de la Strehaia nu a fost primit, așa cum se spera el.

„Nu ne-au lăsat. Lăsați lumea care vrea să-l ajute”, a spus Leo de la Strehaia.

„Eu am venit cu banii, să-i dau banii, am vrut să-i dau 100 de milioane acum când am mers la el”, a adăugat acesta.

Vezi și: Destinul crud al lui Irinel Columbeanu: a rămas falit și a ajuns la azil. Afacerile l-au ruinat pe fostul milionar!