- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Destinul crud al lui Irinel Columbeanu: a rămas falit și a ajuns la azil. Afacerile l-au ruinat pe fostul milionar!

24 Oct, 09:28 • Fundeanu Madalina
Irinel Columbeanu se află într-o situație critică! Fostul milionar a rămas fără niciun ban și a ajuns la azil. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre acesta.
Destinul crud al lui Irinel Columbeanu: a rămas falit și a ajuns la azil. Afacerile l-au ruinat pe fostul milionar!

Irinel Columbeanu a ajuns la azil și a rămas complet falit, după ce a cheltuit toată averea care îl poziționase în topul milionarilor din România. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri despre starea financiară a lui Irinel Columbeanu, dinainte de a rămâne falit, spunând că nu ar fi avut sume mari în conturi, așa cum se zvonea, conform Ziare.com.

Irinel Columbeanu, milionarul rămas fără avere

„Columbeanu ce a făcut, a băgat toți banii într-o afacere, în Columbeanit și a băgat bani mulți, a băgat tot ce avea el, mai puțin casa. Dar cred că și casa a amanetat-o pentru chestia asta. A băgat vreun milion sau două.

Bani mulți nu a avut, mai mult de două milioane nu a avut. Bani lăsați de taică-su. Că el nu a făcut, el a cheltuit bani. El și doamna lui, care acum e în America cu fata, și e bine-mersi”, a afirmat fostul președinte al LPF.

Cu 15 ani în urmă, Irinel Columbeanu a făcut un împrumut în valoare de 7 milioane de euro de la bănci pentru a deschide o fabrică de ciment în Gorj, la Târgu-Cărbunesti, acesta girand cu mai multe apartamente din Bucuresti, câteva terenuri, plus alte bunuri din vila de la Izvorani.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu

Te-ar putea interesa și: De la tot la nimic! Cum rezistă Irinel Columbeanu în azilul în care este cazat: „Are nevoie de ajutor de urgență”

El pretindea că a făcut o descoperire revoluționară, un nou tip de ciment, botezat „Columbeanit”, mai ieftin și mai bun decât tot ce apăruse pe piață. Afacerea pe care acesta și-o dorea a dat greș, iar în scurt timp Irinel Columbeanu a ajuns la sapă de lemn.

O fostă iubită îi sare în ajutor

Irinel Columbeanu a ajuns la azil, dar nu își permite să plătească costurile necesare. Astfel, o fostă iubită a dorit să-i sară în ajutor și să-l lase să locuiască împreună cu aceasta, de dragul vremurilor trecute, însă totul cu o condiție: bărbatul trebuie să își ceară iertare!

„Iri, dragul meu, te cunosc de când aveam 18 ani, adică de 10 ani, am fost lângă tine și când aveai bani, hai să ne împăcăm și lasă-mă să fiu în continuare lângă tine și acum, la ananghie. Oricum, eu am fost singura femeie care ți-a rămas alături când ai pierdut tot și ți-am oferit ajutorul meu necondiționat, chiar dacă tu nu ai vrut să recunoști.

Dacă îți ceri iertare, eu te aștept acasă. Hai să îngropăm securea războiului, că viața e scurtă și nu vreau să nu apucăm să ne împăcăm”, i-a transmis Daiana Duțu lui Irinel Columbeanu, conform cancan.ro.

Vezi și: Irinel Columbeanu, de la o avere de peste 60 de milioane de euro, la azil! Cum arată căminul de bătrâni la care s-a mutat fostul milionar de la Izvorani. „Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit”