- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Jobul la care visează o mulțime de oameni. Sunt plătiți în cocktailuri, iar în schimb trebuie să facă recenzii la baruri

02 Aug, 23:00 • Cornel Ghimeșan
Cei cărora le plac cocktailurile au o oportunitate de job. Pot fi plătiți în alcool, iar în schimb ar trebui să facă recenzii barurilor.
Jobul la care visează o mulțime de oameni. Sunt plătiți în cocktailuri, iar în schimb trebuie să facă recenzii la baruri

Job-ul este de degustător de cocktailuri și vrea să completeze ghidul The Pinnacle Guide, care va folosi un sistem de evaluare cu 1, 2 și 3 puncte pentru a clasifica barurile din întreaga lume, conform Travel + Leisure.

Citește și Ce sume intră în buzunarele angajațiilor BMW. Ce salarii au tehnicienii, inginerii și managerii de la celebrul brand auto

„Scopul The Pinnacle Guide este de a crea un sistem care să recunoască excelența barurile de cocktailuri din întreaga lume”, a declarat Hannah Sharman-Cox, unul dintre fondatorii companiei.

Jobul la care visează o mulțime de oameni. Sunt plătiți în cocktailuri, iar în schimb trebuie să facă recenzii la baruri

The Pinnacle Guide se află în căutarea de persoane noi care să viziteze în mod anonim barurile din regiune. „Pot aplica recenzori din diverse medii. Fie că sunteți un pasionat de cocktailuri sau un profesionist din industrie, recenzorii anonimi pot împărtăși pasiunea și respectul lor pentru această industrie pentru a face parte din proiect”, a declarat Sharman-Cox.

Fiecare persoană care lucrează ca recenzor poate să comande două băuturi în fiecare local, acestea fiind plătite de The Pinnacle Guide. Apoi, tot ce are de făcut e să vină cu feedback pe baza experienței sale. Vor primi, de asemenea, și o fișă de informare pentru fiecare bar pentru a-i ajuta să se pregătească.

Citește și România importă masiv lapte. Producătorii locali, uitați de marile magazine. Cum arată cifrele oficiale în 2023

Ca să se angajeze pe acest post de degustător de cocktailuri, doritorii trebuie să completeze un formular online, disponibil la finalul verii. Cei care trec de prima probă a interviului vor trece printr-o instruire virtuală.

Candidatul ideal ar trebui să fie pasionați și să aibă bune abilități de observare. De asemenea, el trebuie să aibă cunoștințe despre barutile de top și să aibă „puțină sau deloc notorietate în cadrul industriei băuturilor”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult