- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Leul în 2023 renaște din propria cenușă. Schimbarea vine la pachet cu oboseală

01 Jan, 10:44 • Cornel Ghimeșan
În 2023 Leul se gândește serios la ce vrea să aibă pe plan emoțional, doar că încă este puțin nehotărât. Ei vor realiza faptul că Universul le-a făcut dreptate și că în tot acest timp a fost, de fapt, de partea lor. 
Leul în 2023 renaște din propria cenușă. Schimbarea vine la pachet cu oboseală

Anul 2023 ar trebui să însemne pentru nativii Leu un moment de onestitate, în primul rând cu ei înșiși, apoi cu cei din jur. Numărul impresionant de măști pe care au reușit să le construiască de-a lungul anilor îi împiedică să atingă fericirea și îi face și pe cei din jur să se îndepărteze. Dacă vor reuși în acest an să se apropie de adevăratul „eu” interior pariul va fi unul câștigat.

Citește și: Proaspetele mămici vor beneficia de consiliere psihologică gratuită!

Leii au tendința de a nega bagajul emoțional pe care îl cară după ei, iar acest lucru nu îi ajută absolut deloc. Poate că atunci când admiți ca ai ajuns la saturație din anumite puncte de vedere, reușești să te eliberezi și să iei hotărâri mai potrivite și mai adaptate pe nevoile tale. Primele luni ale anului vor fi marcate de încercarea de a ascunde și de a „mușamaliza” aspectele negative ale vieții tale.

Însă, odată cu venirea primăverii vei reuși să „te îmbarci” pe un vas care te va duce departe de problemele actuale și vei reuși să le lași în urmă. Acest lucru se va întâplma într-un mod sănătos, iar tu vei reuși să te conectezi cu intuiția ta. Îți vei recăpăta puterile și vei reuși să te apropi de cea mai bună versiuine a ta.

 Leul în 2023 renaște din propia cenușă! Schimbarea vine la pachet cu oboseală
Leul în 2023 renaște din propia cenușă! Schimbarea vine la pachet cu oboseală

Vei fi pus în situația de a-ți regândi total prioritățiile și de a lua decizia să îți ordonezi viața cu totul altfel decât erai obișnuit. Nativii Leu vor învăța pe pielea lor exact ce înseamnă „renașterea din propia cenușă”. Totuși acest lucru presupune și eforturi, iar nativii trebuie să realizeze acest lucru pentru a putea să își ducă drumul inițiatic până la capăt.

Spre finalul anului, vor avea parte de claritate și vor reuși să atingă lucrurile la care visează. Oboseala va fi și ea prezentă, însă Leii au puterea de a înțelege faptul că aceste eforturi au fost necesare pentru ca ei să ajungă în punctul acesta. Ei vor realiza faptul că Universul le-a făcut dreptate și că în tot acest timp a fost, de fapt, de partea lor.  Orice povară am avea pe umeri, ea ne este dată cu scopul de a ne întări, iar atunci când reușim să înțelegem acest lucru, ne putem elibera și putem fi mai puternici ca oricând

Leul și dragostea

În 2023 Leul se gândește serios la ce vrea să aibă pe plan emoțional, doar că încă este puțin nehotărât. Parcă ar vrea să se așeze la casa lui, dar parcă ar vrea să se mai bucure puțin de libertate. Îi este foarte greu să pună în balanță cele două opțiuni. Totuși ceasul ticăie, iar persoana de lângă el nu mai are răbdare. Dacă nu ia o decizie rapid, s-ar putea să rămână singur.

Leul și finanțele

O schimbare de perspectivă este posibil să aducă în viața Leilor și beneficii materiale, însă este foarte important ca aceștia să își păstreze răbdarea. Lucrurile nu au cum să vină peste noapte, iar viața în general presupune și puțin efort. Sunt ființe norocoase, iar destinul îi favorizează de multe ori. Totuși atitudinea lor le decide viitorul.

Leul și sănătatea

Sănătatea nu le va pune probleme nativilor Leu în 2023! Au forță și energie, sunt hotărâți să mute munții din loc și nimic nu îi va opri din acest lucru. Corpul este de partea lor și nu dă rateuri în acest an. Concentrarea este la maximum. Dacă vor să se țină pe această linie este important să nu uite că și odihna are locul ei.

Alte articole: Românii au alocat un buget mai mic pentru cadourile de sărbători, în 2022. Cei mai mulți petrec Revelionul „pe economie”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult