- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Lovitură sub centură pentru Netflix! Un nou serviciu de streaming se lansează în România și are filme de top

01 Mar, 23:20 • Cornel Ghimeșan
Costul abonamentului lunar standard este de 14,99 lei, dar există și o promoție specială de 0,99 lei pe lună pentru primele 3 luni, conform platformei. Cum se numește noul serviciu de streaming.
Lovitură sub centură pentru Netflix! Un nou serviciu de streaming se lansează în România și are filme de top

În România a fost introdus serviciul media internațional MEGOGO, care operează începând din 2011 în 15 țări din Europa de Est, Asia Centrală și Caucazul de Sud. Abonamentul lunar standard costă 14,99 lei, dar există și o ofertă specială de 0,99 lei pe lună pentru primele 3 luni, conform platformei de streaming.

Citește și: O femeie de serviciu, mamă singură, a dat în judecată o mare firmă de avocatură din Londra, după ce a fost concediată dintr-un motiv incredibil

MEGOGO oferă o varietate de canale TV gratuit, iar pentru cei interesați de un pachet mai bogat, există abonamentul „Optim TV” la prețul de 14,99 lei, care include peste 100 de programe TV. Printre acestea se numără Kanal D, Romania TV, TraLaLa TV, TVR 1, Național TV, TV1000, Viasat History, Epic Drama, Bollywood TV și altele. Secțiunea „TV” a serviciului oferă avantaje precum funcții interactive, inclusiv catch-up (înregistrarea emisiunilor), care permite utilizatorilor să urmărească emisiunile și serialele preferate în momentul dorit.

„Suntem fericiți să îi întâmpinăm pe potențialii utilizatori din România. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă de streaming online cu conținut de calitate. Astăzi facem primul nostru pas, în spatele căruia stau ani de experiență unică în lume, relații solide cu cele mai mari studiouri internaționale: Warner Bros., Disney, Paramount și altele. Am făcut o muncă enormă de cercetare a pieței și localizare a produsului în limba română, adaptare la preferințele locale, acorduri cu deținătorii de drepturi și implementare a sistemelor de plată securizate. Vom continua să extindem biblioteca de conținut, așa că urmăriți-ne”, spune Constantin Pandele, responsabil de dezvoltarea serviciului în România.

Cu o experiență de peste 15 ani în calitate de manager în industria locală de comunicații și televiziune, acesta și-a desfășurat activitatea anterior în companii precum Romtelecom, Telekom și Orange.

În plus față de oferta de televiziune online, MEGOGO dispune deja de peste 1.000 de filme și desene animate de la studiouri de top în catalogul său VOD, incluzând nume precum Warner Bros., Disney, Pixar, DC, Marvel, 20th Century Fox, Paramount și altele. În acest catalog se regăsesc atât premiere recente, cum ar fi „Aquaman and the Lost Kingdom”, „Mission: Impossible – Dead Reckoning”, „Avatar: The Way of Water”, „The Marvels”, „Guardians of the Galaxy Vol. 3”, „Elemental”, „Wonka”, „Killers of the Flower Moon”, și altele, cât și povești clasice precum „Home Alone”, „The Lord of the Rings: The Return of the King”, „The Matrix”, seria „Harry Potter”, „Die Hard”, „Pirates of the Caribbean”, și altele.

În secțiunea de filme, utilizatorii beneficiază de funcții precum recomandări bazate pe vizionările anterioare, iar unele titluri pot fi descărcate pe dispozitive pentru a fi vizionate offline.

Citește și: SRI te vrea în echipă! Serviciul Român de Informații face angajări. Iată ce posturi sunt disponibile

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult