- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Microsoft crește prețurile! Jocurile Xbox se scumpesc cu 10 dolari

06 Dec, 14:44 • Cornel Ghimeșan
Deși Microsoft a încercat să păstreze prețurile constante, compania a anunțat că nu va mai putea face față cu acest preț. Jocurile Xbox urmează să fie scumpite cu 10 dolari.
Microsoft crește prețurile! Jocurile Xbox se scumpesc cu 10 dolari

Începând cu anul 2023, jocurile noi pentru Xbox Series X și Xbox Series S vor fi mai scumpe cu 10 dolari. Microsoft a anunțat că urmează să crească anul viitor prețurile jocurilor noi pentru consolele companiei. Acestea vor costa 70 de dolari, în loc de 60 de dolari cât costă în prezent. Producătorul Xbox-ului se alătură, astfel, altor companii, precum  Sony, Ubisoft și Take-Two Interactive, care au trecut deja la pragul de 70 de dolari pe joc. Mai mult, se pare că Sony ia în calcul să crească și mai mult prețurile jocurilor.

Citește și: Vești extraordinare pentru șoferi! Prețul carburanților a scăzut masiv! Posibilul motiv: plafonarea petrolului rusesc

Jocurile Xbox vor costa 70 de dolari

Microsoft crește prețurile! Jocurile Xbox se scumpesc cu 10 dolari

Încă din octombrie, șeful Microsoft Gaming, Phil Spencer, spunea că deși a ținut până acum prețurile consolelor, jocurilor și abonamentelor la același nivel, compania nu va mai putea face acest lucru mult timp. Prețul de 60 dolari a fost păstrat încă de pe vreme consolelor Xbox 360 și PS3. Înainte de acestea, jocurile costau 50 de dolari. Printre primele jocuri care vor fi vândute cu 70 de dolari se vor număra titluri importante, precum Forza Motorsport, Redfall și Starfield.

Alte articole: Ministerul Sănătății reacționează! „Serviciile medicale ambulatorii trebuie să rămână cât mai accesibile pacienţilor”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult