- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Mihai Trăistariu a intrat în imobiliare și e gata să dea lovitura! Ce presupune afacerea dezvoltată de celebrul cântăreț

12 Aug, 17:32 • Cornel Ghimeșan
Mihai Trăistariu e hotărât să facă bani, iar afacerea pe care a văzut-o ca fiind cea mai productivă este în sectorul imobiliar. Cum își câștigă banii și cât de mult reușește să facă din acest nou business.
Mihai Trăistariu a intrat în imobiliare și e gata să dea lovitura! Ce presupune afacerea dezvoltată de celebrul cântăreț

Mihai Trăistariu s-a aventurat în sectorul imobiliar în timpul pandemiei și se pare că această decizie i-a adus un profit considerabil. Artistul are acum închiriate șase apartamente de lux, amplasate pe litoralul românesc. Deși se arată bucuros că poate găzdui turiști, există și plângeri cu privire la unii dintre chiriașii pe care i-a avut în gazdă.

Citește și:Cât a ajuns să coste o sticlă de șampanie! Un client a băut-o, însă a refuzat să o plătească după ce a aflat că trebuie să dea peste 10.000 de euro

Nu mai este un secret că în ultimii ani, Mihai Trăistariu a direcționat investiții către proprietăți imobiliare. În prezent, deține un portofoliu de șase apartamente de lux la malul mării, și se arată satisfăcut de evoluția acestei afaceri. Cu toate acestea, nu același entuziasm îl împărtășește și față de unii dintre turiștii care au ocupat aceste locuințe și au lăsat în urmă situații nedorite.

Câștigătorul Eurovision a făcut primii pași în lumea imobiliară în perioada pandemiei, moment în care toată industria artistică a suferit inevitabile consecințe negative. Însă, a continuat să se implice tot mai profund în această afacere, iar rezultatele nu s-au lăsat mult așteptate.

Se pare că Mihai Trăistariu a reușit să obțină succes în sfera imobiliară. El a decis să închirieze în regim hotelier cele șase apartamente situate în Năvodari și, fără îndoială, a găsit un număr semnificativ de turiști interesați, în special în timpul sezonului estival.

În general, turiștii români se plâng cu privire la costurilor ridicate ale cazării în hoteluri sau apartamente de închiriat de pe litoral. Prin urmare, Mihai Trăistariu a fost nevoit să ajusteze tarifele. Comparativ cu alte opțiuni de cazare de pe coastă, tarifele sale sunt puțin mai accesibile, însă aceasta nu se aplică în mijlocul sezonului estival, când cererea este maximă.

Mai exact, chiriașii plătesc 350 de lei pe noapte în lunile iulie și august. Ulterior, începând cu luna septembrie, prețurile scad la 250 de lei pe noapte.

Mihai Trăistariu, deranjat de turiștii care lasă dezastru în urmă

Cu toate că Mihai Trăistariu afirmă că întotdeauna a închiriat cu plăcere apartamentele sale, se pare că au apărut și neplăceri legate de unii turiști. Din luna mai, când fluxul de turiști către mare crește semnificativ, artistul a menționat că au existat persoane care au furat telecomanda de la televizor sau au deranjat cu gălăgia lor în timpul nopții.

Recent, cântărețul a exprimat frustrarea sa în legătură cu turiștii care părăsesc apartamentele lăsând aerul condiționat în funcțiune, chiar și atunci când nu se află în incintă. Această situație generează costuri adiționale la facturile de utilități.

Alte articole: Ce salariu are un pilot de avion la Wizz Air, Lufthansa sau Ryanair. Cursurile de pregătire în domeniu pornesc de la suma de 8.300 de euro

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult