- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Motivul dureros pentru care Gigi Becali a renunţat să mai joace la cazinou. „Era cel mai bun!”

08 Nov, 17:59 • Cornel Ghimeșan
Gigi Becali a fost pentru câţiva zeci de ani un cunoscut al cazinourilor din București, unde juca sume importante de bani. La un moment dat, patronul celor de la FCSB s-a oprit, iar de atunci nu a mai participat la jocuri de noroc.
Motivul dureros pentru care Gigi Becali a renunţat să mai joace la cazinou. Era cel mai bun!

Motivul dureros pentru care Gigi Becali a renunţat să mai joace la cazinou. Sorin Constantinescu, fost director la cazinouri importante din București, a făcut dezvăluiri senzaționale despre obiceiurile pe care Gigi Becali le avea atunci când arunca sume imense de bani pe jocurile de noroc şi care a fost momentul care l-a făcut pe latifundiarul din Pipera să renunţe!

Citeşte şi: Gigi Becali a fost jefuit! Oile au fost furate de pe terenul milionarului din Pipera. Cele 3 mioare valorează 1500 de euro

„Gigi Becali nu mai joacă de multă vreme în cazinou, de când a avut scandalul cu oamenii băgați în portbagaj. Îi plăcea să joace. La Blackjack sunt vreo 2.600 de oameni care numără cărți. Gigi Becali nu a ajuns la nivelul ăsta, dar se apropia. Dacă ajungea, cazinourile l-ar fi oprit să joace. Era un client diferit, venea pentru adrenalină, pentru distracție. Am citit în presă că a dat cu un scaun în geam pentru a fi pus pe lista neagră! Știa că nu se poate abține. Așa i-ar interzice cazinoul să mai intre”, a declarat Sorin Constantinescu la GSP LIVE.

Citeşte şi: Gigi Becali lasă fotbalul pentru agricultură! Patronul FCSB visează la investiții de 5 milioane de euro

Despre isprăvile lui Gigi Becali prin cazinourile din Capitală a vorbit, recent, şi Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, partener de poker al patronului de la FCSB.

„Gigi Becali, la 21, dacă știți jocul (n.r. – blackjack) era cel mai bun. Știa toată cărțile pe care le avea toată lumea. Nu am văzut așa ceva în viața mea. Este de-o inteligență cum nu prea am întâlnit. Dacă era cultivat, ajungea mare de tot”, a spus Dumitru Dragomir.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult