- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Nala este cea mai populară pisică de pe Instagram. A fost abandonată, iar acum este milionară VIDEO

05 Mar, 09:03 • Cornel Ghimeșan
Nala este cea mai populară pisică din rețeaua Instagram, unde a adunat 4,5 milioane de abonați la contul ei. Probabil că ați admirat și anterior, pe internet, fotografii cu această creatură minunată, însă nu știați mai multe detalii despre ea.
Nala este cea mai populară pisică de pe Instagram. A fost abandonată, iar acum este milionară VIDEO

Nala este cea mai populară pisică de pe Instagram. Pisica a devenit faimoasă la scurt timp după ce a fost adoptată de la un adăpost pentru animale abandonate. Nu a avut proprietari imediat după naștere, așa că a fost dată la un adăpost din Los Angeles până când a fost adoptată de către Varisiri Mathachittipha, proprietara bucurându-se de Nala până în prezent.

Nala este cea mai populară pisică de pe Instagram

Şi pentru că pisica avea o personalitate încântătoare stăpâna ei i-a făcut un cont pe Instagram care s-a dovedit a fi un real succes. „Cred că a fost prima pisică de pe internet care s-a pozat ca ea însăși, de parcă ea este cea care vorbește și cred că acesta este unul dintre motivele pentru care oamenilor le-a plăcut, i-a creat personalitatea și ea este cu adevărat draguță”, a declarat Varisiri Mathachittipha.

„Chiar dacă nu intenționam, cu adevărat, să adopt un pisoi în acea zi, atunci când am văzut-o, am știut că e menită să fie a mea. Motiv pentru care am creat un cont de Instagram și am început să distribuit fotografii cu pisica pentru prietenii și apropiații mei”, a mai spus proprietara Nalei.

Citeşte şi: Zâna Măseluță se adaptează la inflație! Cât au ajuns copii să primească pentru un dinte

Între timp, Nala a reușit să facă o avere de 100 de milioane de dolari, după ce a inspirat un brand de hrană pentru pisici, dar i-a găsit stăpânei sale şi un partener, în momentul în care au mers la cumpărături de cravate. Nala deține recordul mondial pentru cei mai mulți urmăritori pentru o pisică pe Instagram și a câștigat premiul pentru TikToker-ul anului, învingând patru oameni!

Citeşte şi: Un nou studiu despre originea curajului: Lupii infectaţi cu un banal parazit au şanse mai mari să se impună ca lideri ai haitei din care fac parte

Nala este un amestec dintre rasele Siamese și Tabbymix, adoră să se joace cu cutiile și trezește simpatia internauților prin ochii săi mășcați și albaștri, dar și blana cu print atrăgător. În prezent, se poate bucura probabil de cea mai mare colecție de accesorii pisicești din lume!

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult