- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Netflix face o schimbare importantă pentru clienți. În curând va fi introdusă o nouă funcție

23 May, 11:06 • Bocioacă Bianca
Funcția My List de la Netflix, prin care utilizatorii pot salva filme și seriale într-o listă proprie, va primi câteva îmbunătățiri care să-i sporească funcționalitatea.
Netflix face o schimbare importantă pentru clienți. În curând va fi introdusă o nouă funcție

Platforma Netflix va simplifica modul în care utilizatorii pot găsi filmele și serialele pe care le-au salvat în My List, adăugând filtre prin care conținutul din secțiunea aceasta va putea fi sortat.

Filtrele din partea sus a ecranului le vor pemite utilizatorilor să afișeze doar filme soar doar seriale sau să scoată în evidență conținutul la care deja au început să se uite.

Citește și: Decizie radicală la Netflix! Ce are de gând să facă compania, după ce acțiunile au scăzut cu 2%

Noua funcție de la Netflix le va fi de folos în special celor care au adăugat multe titluri în My List, iar apoi le este greu să le găsească.

Va fi simplificat, cu această ocazie, și modul în care un titlu poate fi eliminat din My List. Acest lucru poate fi făcut printr-un singur swipe pe titlul care se dorește a fi scos din listă. Înainte, pentru a elimina un titlu utilizatorii trebuiau să viziteze pagina titlului și să folosească același buton pe care l-au apăsat când au salvat titlul.

Momentan, noile opțiuni au fost implementate numai în cadrul aplicației de pe sistemele Android, și va ajunge curând și pe iPhone.

Netflix are un număr de 5 milioane de utilizatori activi lunar

Circa 5 milioane de utilizatori optează lunar pentru versiunea cu reclame de pe platforma Netflix, potrivit Profit.

La începutul anului, Bloomberg scria că numai 1 milion de utilizatori folosesc platforma de streaming cu reclame. Compania mai spune și că vârsta medie a celor care plătesc pentru această versiune este de 34 de ani. Acest plan a fost lansat în urmă cu șase luni și este disponibil în Australia, Brazilia, Canada, Franța, Germania, Italia, Japonia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, MArea Britanie și SUA.

Citește și: Serialul devenit fenomen mondial revine pe Netflix! Premiera va avea loc în acest an

Compania are 232,5 milioane de abonați la nivel global, iar, în ultimele luni, a început să implementeze o taxă pentru cei care folosesc același abonament, dar nu locuiesc la aceeași adresă. Din această cauză, aproximativ 1 milion de utilizatori din Spania au renunțat la abonament.