- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Serialul devenit fenomen mondial revine pe Netflix! Premiera va avea loc în acest an

23 Apr, 09:23 • Lupu Alexandra
Serialul care a rupt topurile Netflix revine în acest an! Iată când are loc premiera.
Serialul devenit fenomen mondial revine pe Netflix! Premiera va avea loc în acest an

Netflix aduce vestea momentului pentru abonați! Serialul francez „Lupin” revine în acest an pentru a treia parte, relatează ziare.com.

Serialul „Lupin” revine pe Netflix

Abonații Netflix trebuie să știe asta! Serialul francez care a devenit un fenomen mondial revine pentru partea a treia în acest an. Data oficială anunțată este 5 octombrie. „Lupin” este cel care a reușit să rupă topurile de la Netflix.

Primele informații arată că Omar Sy revine în rolul lui Assane Diop în noul sezon, alături de Antoine Gouy, Ludivine Sagnier, Shirine Boutella și Soufiane Guerrab. A treia parte va avea 7 episoade. Serialul este creat de George Kay, în colaborare cu François Uzan. La fel de bine, este regizat de Xavier Gens, Ludovic Bernard și Daniel Grou.

Assane este obligat de situație să învețe să trăiască departe de familie, de soția și de fiul său, din nevoia de a se ascunde. El nu mai rezistă și ia decizia să se întoarcă la Paris, conștient de suferința pe care le-o provoacă, dar mai ales, să le facă o propunere nebunească: să părăsească Franța și să înceapă o viață nouă. Un eveniment neașteptat va apărea și le va da toate planurile peste cap.

Ultimele informații transmise de Netflix arată că „Lupin” este considerat un fenomen la nivel mondial. Concret, la categoria celor mai urmărite seriale, „Lupin” ocupă locul 2, cu 76 milioane de conturi. Prima poziție este ocupată de Bridgerton (82 milioane de conturi).

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Serialele devin un punct de reper în alegerea destinațiilor de vacanță. Clasamentul filmelor din care se inspiră tinerii

„Lupin” revine pe Netflix
„Lupin” revine pe Netflix

Totodată, serialul francez se plasează pe același loc cu The Witcher (76 milioane de conturi). Pe de altă parte, în ceea ce privește topul celor mai urmărite filme, primul loc este ocupat de Extraction (99 milioane). Clasamentul continuă cu Bird Box (89 milioane) și Spenser Confidential (85 milioane).

Ținând cont de măsurătorile calculate pentru primele 28 zile de la publicare, Netflix arată că, în ceea ce privește numărul de ore alocate de către abonați pentru vizionare, Bird Box este pe primul loc (282 milioane de ore). Clasamentul continuă cu Extraction (341) și The Irishman (215).

La seriale, Bridgerton are 625 milioane de ore, iar sezonul 4 din Money Heist are 619. Lista este completată de sezonul 3 din Stranger Things (582 milioane de ore). Pentru a realiza aceste topuri, Netflix a luat în considerare o vizualizare dacă abonatul s-a uitat două minute la un film sau un serial.

Citește și despre: Capitala înregistrează un nou record! Bucureștiul este inclus în clasamentul celor 10 locuri din lume care merită vizitate, unde s-au făcut filme și seriale celebre