- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Netflix ieftinește abonamentul în România. Cât costă noul pachet de bază al platformei de streaming

15 Feb, 20:46 • Cornel Ghimeșan
​Netflix a anunţat că va ieftini abonamentul său de bază pentru clienții din România. Mai exact, preţul abonamentului basic a fost redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie. Doar abonamentul de bază s-a ieftinit, în timp ce abonamentele standard și premium au rămas la aceleași prețuri de 9,99 euro/lună, respectiv 11,99 euro/lună.
Netflix ieftinește abonamentul în România. Cât costă noul pachet de bază al platformei de streaming

Netflix ieftinește abonamentul în România. Decizia vine după ce platforma de streaming a pornit ofensiva contra partajării parolelor în ţări precum Canada, Noua Zeelandă, Spania şi Portugalia. Informația a fost publicată inițial de Hotnews.

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”, este explicaţia oferrită de Netflix.

Citeşte şi: Românii care stau la bloc pot fi amendaţi cu până la 10.000 de lei. Greşeala banală pe care o fac toţi proprietarii

Noul preț al abonamentului a intrat în vigoare de luni, 13 februarie, ora 20:00, iar membrii noi care se înscriu vor vedea noul preț al abonamentului de bază imediat. Clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice. Momentul exact va depinde de ciclul de facturare al fiecărui abonat.

Ce oferă abonamentul de bază la Netflix

Clienții ce s-au abonat la pachetul basic au posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la rezoluție HD. Spre deosebire de alte piețe, în România pachetul basic nu include reclame. De asemenea, clienții ce plătesc pachetul de bază pot descărca filme și seriale pentru a se putea uita la ele când nu sunt conectați la internet, prin intermediul aplicației Netflix ce poate fi instalată pe desktop/laptop sau un dispozitiv mobil.

Citeşte şi: Bunicii au luat cu asalt Internetul. Un tânăr a dezvăluit ce caută, cel mai des, bunica lui pe YouTube: „Se uită numai la prostii, ceea ce generează propuneri tot mai stupide

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult