- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Câți bani a acceptat Nicolae Dică pentru a lucra cu Gigi Becali, la FCSB / Cine l-ar putea înlocui pe fostul secund al naționalei

01 Nov, 11:56 • Cornel Ghimeșan
Cea de-a doua aventură a lui Nicolae Dică la FCSB s-a încheiat, după ce echipa lui Gigi Becali a mai bifat o înfrângere, 2-1 în fața celor de la U Cluj. 
Câți bani a acceptat Nicolae Dică pentru a lucra cu Gigi Becali, la FCSB / Cine l-ar putea înlocui pe fostul secund al naționalei

Luni seara, FCSB a prestat din nou, un joc foarte modest. Gafele din defensivă i-au pus pe Nicolae Dică și pe Gigi Becali într-o postură jenantă. Astfel, patronul echipei a lăsat de înțeles că este gata să încheie acordul semnat cu fostul secund al naționalei.

La câteva ore de la declarațiile acide ale lui Gigi Becali, Nicolae Dică și-a anunțat marți demisia.

Nicolae Dică a reușit, totuși, să-i aducă în conturi lui Gigi Becali 7 milioane de euro, pentru calificarea în UEFA Conference League. În iulie, când Nicolae Dică s-a întors la vicecampioană, Gigi Becali a povestit ce beneficii financiare a avut antrenorul, din partea latifundiarului din Pipera.

„Am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere. Deci, am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, a dezvăluit Becali, la Pro Arena, în iulie, când l-a readus pe Dică pe bancă.

 

Câți bani a primit Nicolae Dică de la Gigi Becali, patronul FCSB

 

La început de mandat, Nicolae Dică a recunoscut că a lucrat gratis pentru Gigi Becali.

„Iau salariu dacă intrăm în Europa, dacă câștig campionatul. Salariul se ia la obiectiv. Până acum se spunea că antrenorii vin pentru bani, când vin la obiective, iar nu e bine. Nu vreau să mai comentez, a fost decizia mea, important e ca ceea am discutat cu patronul echipei să fie OK în continuare”, a declarat antrenorul, într-o conferință de presă.

După calificarea în Conference, Dică a început să primească salariu. Potrivit surselor din presa sportivă, el a încasat lună de lună 10.000 de euro.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult