- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Nu o să îți vină să crezi că este real! Unde este locul din lume unde o casă se vinde doar cu un dolar

18 Aug, 23:12 • Cornel Ghimeșan
Nu este glumă! Există un loc din lume unde o casă se vinde doar cu un dolar. Tot ce trebuie să faci este să te ocupi de reamenajarea ei. Află motivul pentru care este atât de ieftină.
Nu o să îți vină să crezi că este real! Unde este locul din lume unde o casă se vinde doar cu un dolar

Probabil că o să ți se pară o glumă, dar este pura realitate. O casă situată care se află în orașul Pontiac, din statul american Michigan, este scoasă la vânzare cu doar 1 dolar. Are două dormitoare și o baie, însă cumpărătorul trebuie să se înhame la un drum lung de reparații, căci căsuța este în paragină. Chiar și așa, este o afacere incredibilă pentru mulți.

Citește și: Casa Naţională de Pensii face anunţul aşteptat de românii care vor să iasă la pensie

„Vă prezentăm ea mai ieftină casă din lume, situată în inima orașului Pontiac, Michigan. La un preț uluitor de 1 dolar (da, ați citit bine), această nu este doar o casă – este un bilet la aventura imobiliară a vieții voastre”se laudă site-ul de imobiliare zillow.com.

Cum este amenajată casa de un dolar

Reședința a fost construită în 1956, pe un teren de aproximativ 480 de metri pătrați.

„Intră în casă și experimentează un carusel palpitant al emoțiilor, în timp ce descoperi fiecare colțișor care cerșește atingerea ta creativă. Acoperișul cu siguranță a avut și zile mai bune, dar hei, încă nu plouă în casă.”, i-a asigurat pe clienți agentul imobiliar Chris Hubel, care lucrează la Good Company.

Fotografiile interioare arată podele din lemn de esență tare zgâriate în toată casa, o cadă cu aspect mucegăit în baie și o bucătărie destul de încăpătoare. În schimb, imaginile exterioare arată doar partea din față a casei, unde mica verandă din beton și treptele sunt flancate de un tufiș și buruieni înalte, care așteaptă să fie tunse și îngrijite de noul proprietar.

Casa s-a vândut anterior cu 4.092 de dolari, în 2022. Clienții interesați au răgaz până la 23 august să se hotărască dacă își doresc să o cumpere. Deși este listată pentru 1 dolar, dacă un client vrea să ofere mai mult (pentru a avea întâietate în fața altora), atunci agenția imobiliară va accepta. Aceasta este o strategie de marketing, spun experții, întrucât cumpărătorii se vor „bate” pentru a oferi o sumă mult mai mare decât cea cerută de agenție. 

„Îmi doresc să fac asta de ani de zile. O proprietate își va găsi întotdeauna adevărata valoare de piață, Aceasta este o șansă de a demonstra asta”, a spus Hubel, referitor la prețul de 1 dolar al casei.

Citește și: FOTO| ANAF pune la bătaie o casă cu teren, care costă cât o mașină la mâna a doua. Licitația are loc pe 29 august 2023

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult