- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

O româncă și-a transformat avionul în casă! Proiectul său „Just A Plane House” a devenit viral pe rețelele sociale

02 Jul, 18:44 • Constantin Cristina
O româncă pasionată de aeronave și-a cumpărat un avion în loc de casă. Aeronava și-a transformat-o în locuință prin intermediul unui proiect care a devenit viral pe rețelele sociale.
O româncă și-a transformat avionul în casă! Proiectul său „Just A Plane House” a devenit viral pe rețelele sociale

O femeie româncă a devenit celebră pe rețelele sociale după ce a arătat într-un video cum își transformă avionul într-o locuință, a notat gandul.ro. Aceasta deține o aeronavă Ethiad Boeing 777-200 care a transformat-o în casă prin intermediul proiectului său „Just A Plane House”.

Citește și: Singurul oraș din lume unde nu există bani. Unde se află locul fără noțiunea de bogat sau sărac: „Trăiesc într-o perfectă armonie, fără politică sau religii”

O româncă și-a transformat avionul în casă! Proiectul său „Just A Plane House” a devenit viral pe rețelele sociale

Carla Cary, trăiește în California încă de la vârsta de 5 ani și a încercat să-și câștige existența încă de când era mică, iar pasiunea ei s-a dezvoltat încă de la acea vârstă și nu a renunțat la ea până nu a devenit realitate.

Deși când era mică a dorit să-și deschidă un stand de limonadă și a reușit, acum obiectele ei sunt mai înainte, vrea să transforme un avion într-o casă de închiriat.

Pasiunea ei a devenit din ce în ce mai arzătoare și totul a început să devină realitate încă din 2020, moment în care românca și partenerul său căutau un loc pentru a-și construi prima casă și au găsit terenul ideal în fața aeroportului.

„Terenul este plasat direct sub calea de zbor. Pentru cei mai mulți, acest lucru ar fi neatrăgător, dar, în calitate de fan de o viață (al avioanelor – n.red.), am fost încântată. Îmi amintesc că am vorbit cu vecinul meu după aceea și i-am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde poți vedea avioanele în fiecare zi, singurul lucru mai bun ar fi să trăiești într-un avion (…) „Stai o secundă”. În acel moment, fața mi s-a luminat și am început să mă documentez”, a declarat Cary pe site-ul Just A Plane House.

avion
avion

Proiectul a fost demarat când Carla a văzut că mai mulți oameni fac acest lucru deja, în lumea întreagă. Avionul scos din funcțiune l-a cumpărat în 2021, iar de atunci a mers pe acest drum de a-și împlini visul.

Ea a creat un cont pe TikTok -justaplanehouse – pentru a le arăta celor peste 200.000 de urmăritori cum decurge procesul de reamenajare și cum va arăta aeronava odată ce va fi gata, în 2024.

Aeronava are 63,7 metri lungime. Pentru a semăna mai mult cu o casă în interior, va îndepărta scaunele pasagerilor, băile și chiar o parte din cabină pentru a deveni mai spațioasă. Mai mult, va renunța și la camera pe care echipajul o folosește în mod normal pentru a se odihni.

„Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou. În loc să lăsăm acest avion să fie casat și distrus, îi vom da o nouă viață”, a spus ea într-unul dintre clipurile postate pe site.

Carla a promit că după ce va fi finalizat visul ei, va face un tur complet într-un videoclip pe care îl va urca pe rețelele sociale. Are de gând să o și închirieze pentru persoanele doritoare de experiențe diferite.

Alte articole: Cea mai bună metodă prin care cineva poate obține un loc gratuit în avion! E un truc care te va duce direct la clasa întâi