- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Cea mai bună metodă prin care cineva poate obține un loc gratuit în avion! E un truc care te va duce direct la clasa întâi

24 Jun, 22:43 • Cornel Ghimeșan
Dacă visezi să obții un bilet de avion gratuit, ei bine, trebuie să știi că acest lucru este posibl. Iată trucul pe care ar trebui să îl știi atunci când te pregătești de zbor.
Cea mai bună metodă prin care cineva poate obține un loc gratuit în avion! E un truc care te va duce direct la clasa întâi

Probabil că măcar o dată în viață te-ai întrebat dacă există vreo șansă să poți obține un loc gratuit în avion. Cu puțin noroc, o simplă întrebare te-ar putea ajuta să treci de la un loc de tipul economic la unul de clasa întâi, fără să plătești nimic. Mai mult de atât, poți chiar sa faci rost de un zbor gratuit, iar unul dintre angajații unei companii aeriene a dezvăluit cum e posibil acest lucru.

Citește și: Care este cea mai ieftină variantă ca să ajungi în Grecia. Ce este mai scump: avionul sau mașina

În anumite momente, pasagerii pot să ajunga să stea la clasa business fără prea mari dificultăți, este nevoie doar să vorbească cu însoțitorii de bord. Bineînțeles acest lucru depinde de locurile libere din  avionul respectiv și de compania de zbor. De asemenea, dacă îți dorești alte locuri în aeronava, acest lucru se poate întâmpla. Este nevoie doar să aștepți ca toată lumea să se așeze la loc, pentru ca mai apoi să vezi dacă au mai rămas locuri libere. În funcție de preferințe, aceștia se pot muta fără probleme. Sigur că, indicat ar fi să vorbească, mai întâi, cu însoțitorii de zbor.

Jay Roberts a lucrat ca membru senior al echipajului de cabină pentru Emirates, iar în prezent conduce Fly Guy’s Cabin Crew Lounge. Acesta a dezvăluit o parte dintre sectele pe care companiile aeriene le au. Specialistul afirmă că acum, cele mai multe dintr aceste companii s-au privatizat și sunt mai puțin generoase. În trecut, acestea ofereau deseori bilete de avion gratis clienților fideli sau celor care câștigau anumite provocări. Acum, lucrul ăsta se întâmplă tot mai rar.

„Vremurile s-au schimbat, companiile aeriene sunt în mare parte private și mai puțin generoase. Iar profiturile sunt obiectivul lor principal. Drept urmare, companiile aeriene urmăresc îndeaproape cel mai scump produs al lor: locurile din cabinele premium”, a explicat acesta, pentru MailTravel

Cum poți să faci rost de un bilet de avion gratuit

Jay Roberts a a mai povestit că pot exista diferite variante prin care să obții un zbor gratuit, iar cei mai mulți dintre pasageri nu au idee că acestea există. Spre exemplu, în cazul unor companii aeriene, locurile nevândute ajung să fie recompensă pentru clienții fideli. Pentru acești călători loiali este disponibilă varianta unui bilet de avion gratis, la clasa business. Bineînțeles că, este drum lung să ajungi un pasager fidel unei companii aeriene.

„Alegeți compania aeriană care vi se potrivește cel mai bine și zburați cel mai mult cu ea. Odată ce veți obține statutul de elită, veți fi cel pe care ei îl vor alege pentru a face upgrade atunci când va veni momentul. De asemenea, puteți folosi milele câștigate prin punctele și milele companiei aeriene pentru a face upgrade.

Punctele cardurilor de credit sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a prinde locuri gratuite în față. Unele companii aeriene chiar organizează licitații sau fac reduceri mari de locuri dacă acestea nu s-au vândut încă aproape de ziua plecării, pentru a preveni ca locurile bune să rămână goale sau să fie folosite ca upgrade gratuit pentru un călător frecvent sau pentru personal”, a ținut să mai spună acesta. Însoțitorul de zbor a explicat că pentru pasagerii obișnuiți este greu să aibă o astfel de oportunitate.
Citește și: Abia s-a deschis Aeroportul din Brașov și deja „au comis-o”. Avionul a plecat înainte să ajungă călătorii
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult