- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Pasul și șezlongul! Disperarea turiștilor, din cauza șezlongurilor înghesuite de pe litoral „Nu cumva administratorul de plajă are obligația de a asigura și niste wc-uri?”

10 Jul, 14:15 • Constantin Cristina
Turiștii se întorc cu o mare dezamăgire de pe litoralul românesc. Pe lângă faptul că închirierea unui șezlong are un preț piperat, dar pe plajă se găsesc doar șezlonguri, wc-uri nu mai există.
Pasul și șezlongul! Disperarea turiștilor, din cauza șezlongurilor înghesuite de pe litoral „Nu cumva administratorul de plajă are obligația de a asigura și niste wc-uri?”

Litoralul românesc adună tot mai multe recenzii rele de la turiștii proaspăt întorși. Aceștia sunt dezamăgiți de afacerea tot mai extinsă cu șezlongurile, încât au fost eliminate și wc-urile și coșurile de gunoi de pe plajă, a informat ziare.com.

Citește și: Cât costă o săptămână de cazare la all inclusive în Năvodari. Ce primești în schimbul banilor

Pasul și șezlongul! Turiștii nu mai au loc să respire pe litoralul românesc „Nu cumva administratorul de plajă are obligația de a asigura și niște wc-uri?”

Toate aceste plângeri destinate vacanțelor pe litoralul românesc, în special în stațiunea Eforie, au fost raportate pe o pagină de Facebook. O turistă a relatat o plajă plină de șezlonguri, unde din cauza distanței care nu mai există între ele, au fost eliminate wc-urile și coșurile de gunoi.

„Problema mea (și cred a multor turiști) este nu faptul că plaja e plină de șezlonguri. Cine vrea stă pe șezlong, cine nu, pe ce vrea el, ai de unde alege. Iubesc Eforie Nord, dar deși plaja e plină de șezlonguri, nu găsești o toaletă pe sute de metri, coșuri de gunoi ca în alți ani, cel puțin. Dacă tot îmi iei pe un șezlong 50 de lei măcar asigură confortul minim, nu lipite aproape unul de celălalt”, a scris persoana respectivă.

litoralul românesc
litoralul românesc

„Da, corect ce spuneți, oare administratorul de plajă (domnul sau doamna cu șezlongurile) nu cumva are obligația de a asigura și niște wc-uri?”, a comentat altcineva.

Turiștii de pe litoral trebuie să scoată sume usturătoare din buzunar pentru a închiria un șezlong. Românii care merg în Mamaia trebuie să se pregătească să plătească exact ca pe Coasta de Azur. Românii care urmează să meargă în vacanță în Mamaia trebuie să știe că prețurile nu sunt deloc unele mici. Pentru a închiria un șezlong pe plajele din Mamaia, turiștii trebuie să scoată din buzunar chiar și de 100 de lei, pentru o zi.

Potrivit Altroconsumo, într-un sondaj al Asociației pentru protecția și apărarea consumatorilor din Italia, o vacanță pentru un cuplu în Florența costă în jur de 900 de euro pe săptămână, fiind inclusă aici și călătoria. De asemenea, un cost incredibil de mare îl are închirierea unei umbrele pe plaja din Viareggio care ajunge la 200 euro/săptămână.

Alte articole: Scumpirile își pun amprenta și pe Italia! Cât a ajuns să coste o vacanță în destinațiile preferate de turiști, dar o umbrelă pe plajă?