- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă o săptămână de cazare la all inclusive în Năvodari. Ce primești în schimbul banilor

09 Jul, 18:32 • Lupu Alexandra
Urmează să pleci în concediu? Iată de câți bani ai nevoie pentru o săptămână de cazare la all inclusive în Năvodari.
Cât costă o săptămână de cazare la all inclusive în Năvodari. Ce primești în schimbul banilor

Înainte de a pleca într-o vacanță, românii se întreabă: all inclusive sau a la carte? Este noua dilemă a oamenilor care își planifică concediul. Este bine de știut că există avantaje și dezavantaje de ambele părți, informează observatornews.ro.

Cât costă o săptămână de cazare la all inclusive în Năvodari

Pentru un pachet de 7 nopți, românii plătesc în jur de 10.000 de lei. În acest weekend, persoanele care sunt în Năvodari se pot bucura de o masă delicioasă și de spectacol.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Ecluza de la Năvodari va fi retehnologizată cu 500 milioane de lei. Guvernul vrea să funcționeze încă 30 de ani

„Avem înăuntru 13 feluri de mâncare caldă, afară peste încă 15 feluri, unde avem bucătăria live. Azi avem o zi numai de peşte. Scoici, fructe de mare, dorada, păstrăv”, declară Gelu Mihai, manager restaurant.

Românii plătesc 10.000 de lei pentru un pachet de 7 nopți în Năvodari și beneficiază de 3 mese principale plus băuturi, dar totodată, au asigurate șezlonguri atât la plajă, cât și în zona piscinelor, acolo unde au acces gratuit. Pachetul include și un program de activități speciale, care începe de la ora 9 și ține până noaptea târziu.

„Turiştii au inclusă cazare şi cele 3 mese principale plus băuturile, dar totodată, în pachetul de all inclusive, au şezlongurile atât la plajă, cât şi în zona piscinelor gratuit, plus un program de activităţi care începe de la ora 9 şi ţine până târziu în noapte”, declară Cristiana Belu, manager resort în Năvodari.

Năvodari
Năvodari

La un alt resort din Mamaia, conceptul de all inclusive se bazează pe distracția copiilor şi relaxarea părinților.

„Avem spectacole pentru cei mici cât şi pentru cei mari. Un loc de joacă de peste 2 mii de metri pătraţi pe plajă, un loc la piscină şi de asemenea un loc de joacă în interiorul hotelului, unde doamnele care se ocupă de locul de joacă vor fi încântate să aibă grijă de micuţi când părinţii vor să se mai liniştească”, declară Bellamy Zahiu, proprietar hotel în Mamaia.

Pentru o singură noapte în Mamaia, românii trebuie să plătească 1.500 de lei. Prețul este mult mai mic dacă sejurul este cumpărat din timp.

„În ianuarie am achiziţionat-o la un preţ foarte bun. 6 nopţi cu 7 zile, în jur de 5.000 de lei”

„Cel mai mult mi-au plăcut activităţile de copii. Sporturi pe plajă, este şi un clovn, ne pictează pe faţă. Mi-a plăcut distracţia”

Românii care nu sunt atrași de pachetele all inclusive pot alege un hotel de 3 sau 4 stele, cu preţuri între 400 şi 800 de lei pe noapte. Unitățile de cazare oferă doar micul dejun, iar pentru celelalte mese turiştii au de unde alege.

„Sunt destule pe plajă. Ăsta a fost motivul pentru care nu am luat cu masa de prânz. Pentru că după micul dejun vor mânca foarte multe lucuri pe plajă”

„Nouă ne place variaţia. Seara de regulă nu prea mâncăm”

Citește și despre: Cea mai mare rafinărie din România mărește eficiența energetică! S-au încheiat operațiunile tehnice de la Petromidia Năvodari