- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Pățania unei turiste care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare. Trucul ieftin la care au apelat proprietarii hotelului

22 May, 19:38 • Adrian Popovici
O tânără a povestit pe TikTok cum camera sa cu vedere la mare pe care a rezervat-o s-a dovedit a fi o țeapă. Tânăra a dezvăluit că pe peretele din fața geamului a fost pusă un afiș.
Pățania unei turiste care a plătit o avere pentru o cameră cu vedere la mare. Trucul ieftin la care au apelat proprietarii hotelului

O vacanță la mare este, în general, o ocazie în care ne relaxăm, ne încărcăm cu energie și rămânem cu amintiri plăcute. Din nefericire, după cum a explicat o tânără într-un clip care a strâns deja câteva milioane de vizualizări pe TikTok, dorința ei de a avea o cameră cu vedere la mare a făcut-o victima unei țepe de proporții, arată New York Post.

Clarisa Murgia, o turistă din Argentina a avut parte de o experiență amară în timpul vacanței sale mult așteptate în Italia. Clarisa Murgia își imaginase momente de relaxare și bucurie într-o cameră cu vedere la mare, dar realitatea s-a dovedit a fi departe de așteptările ei. După ce a plătit o sumă generoasă pentru această facilitate, a descoperit că a căzut pradă unei înșelăciuni ingenioase pusă la cale de patronii unității de cazare.

Turista, care nu a dezvăluit detalii despre locație sau numele unității de cazare care i-a vândut această cameră cu vedere la mare, a atras atenția asupra pericolelor rezervărilor online. Ea le-a explicat fanilor ei cât de important este să ceri toate informațiile de care ai nevoie de a alege o cazare.

Te-ar putea interesa și: Industria ospitalității de pe litoralul românesc se scufundă în 2024, după ce românii au fugit din țară pentru salarii mai mari: „Toți visează să plece afară”

Cum a transformat hotelul o cameră obișnuită într-o cameră cu vedere la mare?

Într-un clip postat de TikTok, Clarisa Murgia a mărturisit că s-a simțit înșelată și dezamăgită de experiența sa de vacanță. Fotografiile online acestei camere cu vedere la mare au creat iluzia unei terase idilice cu priveliște spre plajă. Cu toate acestea, adevărul crud a fost dezvăluit atunci când turista a ajuns la locație și a constatat că a fost păcălită de un simplu afiș de mari dimensiuni.

Pățania unei turiste care a plătit o avere pentru o cameră cu „vedere la mare”. Trucul ieftin la care au apelat proprietarii hotelului
Pățania unei turiste care a plătit o avere pentru o cameră cu „vedere la mare”. Trucul ieftin la care au apelat proprietarii hotelului

Ea a atras atenția asupra necesității de a verifica în detaliu toate informațiile oferite de unitățile de cazare și de a cere imagini reale și detaliate ale facilităților promise. Experiența amară a turistei argentiniene servește drept avertisment pentru călătorii care își planifică vacanțele prin intermediul rezervărilor online.

„Mă simt înșelată”, le-a transmis tânără celor care au vrut să afle mai multe despre camera cu vedere la mare care i-a fost promisă.

Citește și: Plaja din România care face concurență litoralului Mării Negre. Șezlongul costă aici doar 20 de lei

Tags: