- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Plaja din România care face concurență litoralului Mării Negre. Șezlongul costă aici doar 20 de lei

15 May, 17:17 • Adrian Popovici
Plaja Samskara de pe malul Dunării face concurență plajelor de pe litoralul Mării Negre, oferind prețuri chiar mai mici. În plus, această atracție din Călărați se află la doar 120 de kilometri de Capitală.

Pe măsură ce se aproprie vară și cresc temperaturile, tot mai mulți români se gândesc la concediu și la planurile de vacanță. Dintre aceștia, mulți vor să meargă pe litoral, dar îi sperie banii pe care trebuie să îi dea pentru cazare, mâncare și chiar un banal șezlong. Din fericire, într-un județ de la Dunăre se află o plajă cu nisip fin și cu costuri mult mai mici, arată Playtech.

După cum arată sursa citată, Călărași este o stațiune cu un potențial turistic ridicat care poate atrage români din toate colțurile țării, atât prin nisipiul fin de pe plajele sale sa, dar și prin prețurile accesibile. În plus, pentru locuitorii Capitalei, trebuie precizat că astfel trebuie să petreacă mai puțin drum pentru a se bucura de plajă.

Orașul de pe malurile Dunării își răsfață turiștii cu o varietate de activități cât e poate de interesante și de relexante. Pentru românii dornici să evadeze din aglomerația orașelor mari, o escapadă la Călărași este perfectă. În timpul sezonului cald, acest loc de poveste le oferă posibilitatea de a face plajă  într-un decor care aduce aminte de destinațiile exotice.

Te-ar putea interesa și: Incredibil! Cât costă un apartament de 100 mp, pe plajă, în Sicilia. Are două balcone și view către mare

Plaja Samskara din Călărași
Plaja Samskara din Călărași

Cât costă un șezlong pe o plajă pe malul Dunării?

Deși pentru mulți români, o vizită pe litoralul românesc reprezintă o cheltuială care se resimte în bugetul, costurile pe care le au cei care vizitează această plajă nu sunt atât de mari, așa că Călărași devine tot mai popular ca destinație de vacanță. Pentru o relaxare completă, plaja Samskara este alegerea ideală în timpul verii. Aici, veți găsi tarife accesibile pentru toate bugetele și peisaje memorabile.

Plaja Samskara, cunoscută și sub numele de Plaja Mare, se află pe insula formată de brațul Borcea al Dunării, la doar 120 km distanță de București. Accesul pe insulă se realizează cu bacul. Costul pentru închirierea unui șezlong și traversarea cu bacul este de numai 20 de lei pentru adulți și 5 lei pentru copii.

În comparație, după cum arată datele de anul trecut, pe litoralul românesc, românii care își doreau un șezlong atunci când stăteau la plajă aveau de plătit între 30 și 60 de lei, arăta Adevărul. Vama Veche, odată cunoscută pentru prețurile mici, făcea concurență prețurilor din Mamaia. Astfel, închirierea unui șezlong în Vamă costa 60 de lei în weekend, iar pe unele plaje antreprenorii cereau doar 50. În Mamaia Nord, administratorii plajelor au redus prețurile, astfel că închirierea unui șezlong pentru o zi ajunge între 30 și 50 de lei. În Costinești, închirierea unui șezlong pentru o zi în weekend în zona Obeliscului ajungea la 30 de lei, în timp ce în Constanța tariful era de 35 de lei pe zi.

Citește și: S-a inaugurat o nouă plajă pe litoralul românesc! Are 23 de hectare și cel mai fin nisip de pe întreg litoralul!

Tags: