- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețul care a șocat mii de români! Cât de adânc trebuie să bage mâna aceștia în buzunare pentru un deodorant DOVE

10 May, 21:49 • Constantin Cristina
Prețul de zile mari al unui deodorant Dove într-o benzinărie din Capitală. Șocul pe care l-au avut mai mulți trecători.
Prețul care a șocat mii de români! Cât de adânc trebuie să bage mâna aceștia în buzunare pentru un deodorant DOVE

Scumpirile nu mai sunt deloc o glumă pentru români! În ultimele 12 luni, prețurile serviciilor și ale alimentelor au crescut inexplicabil de mult, iar buzunarele românilor sunt din ce în ce mai afectate de ceea ce se întâmplă. Iată cât a ajuns să coste un deodorant Dove, a informat cancan.ro.

Citește și: Au apărut primele cireșe românești la tarabele din București. De necrezut cât costă un kilogram în Piața Rahova

Prețul care a șocat mii de români! Cât de adânc trebuie să bage mâna aceștia în buzunare pentru un deodorant DOVE

Prețurile extravagante au apărut, mai nou, și la produsele de igienă corporală, care i-au cam speriat pe consumatori. O tânără a filmat într-o benzinărie din București, prețurile afișate pentru deodorante, la rafturi, iar videoclipul a strâns o mulțime de reacții din partea internauților, fiind șocați de prețurile din clip.

Așa cum se observă în videoclipul postat pe TikTok, un deodorant Dove de pe rafturile unei benzinării ajunge și la prețul de 49,99 lei, atât în gramaj de 40 ml, cât și de 150 ml.

Apoi, autoarea imaginilor a mai arătat și alte prețuri care se regăsesc la produsele de igienă corporală, în benzinărie. De exemplu, un gel de duș Nivea costă 46,99 de lei (300 ml), iar un roll-on se vinde la prețul de 37,99 de lei. Un deodorant pentru bărbați, de 150 ml, costă 49,99 de lei. O cremă „soft” se vinde la prețul de 40,99 de lei.

preț deodorante
preț deodorante

Utilizatorii au reacționat imediat la videoclipul încărcat pe platforma de socializare. O parte dintre ei s-au arătat uimiți de prețurile afișate la raft, pentru aceste produse:

„Ireal”,

„Poftim? Să stea acolo până le cumpără bunica”,

„Acum au o scuză cei care nu se spală”,

„Dacă e din benzinărie, tot timpul e scump”,

„Ce e asta? Farsă de 1 aprilie?”,

„În scurt timp, la magazine o să mergem ca la muzeu”.

Prin comparație, prețul unui simplu deodorant Dove poate „concura” cu cel al unei jumătăți de kilogram de cireșe! Românii s-au plâns deja de cât de mult ar trebui să plătească pe un kilogram de cireșe, iar unii dintre ei au mărturisit că n-ar putea să cumpere nici măcar sâmburii. „Am 40 de ani de muncă şi 1.500 de lei pensie, nu îmi permit să cumpăr nici sâmburii”, a spus un pensionar. În același timp, un altul e optimist că poate vor mai scădea prețurile. „Deocamdată mai aşteptăm, poate mai scad preţurile”, a precizat clientul.

Alte articole: Românii nu-şi permit cireşe la 60 de lei kg: „Am 40 de ani de muncă şi 1.500 de lei pensie, nu pot să cumpăr nici sâmburii”