- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețul cerut pentru garsoniera din Cluj de 16 mp care este cât un coteț de găini! „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

12 Aug, 11:34 • Constantin Cristina
La ce preț se vinde garsoniera de 16 metri pătrați din Cluj-Napoca, care este cât un coteț de găini. Anunțul a devenit viral și a adunat o mulțime de comentarii.
Prețul cerut pentru garsoniera din Cluj de 16 mp care este cât un coteț de găini! „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

Anunțul unei garsoniere care se vinde în centrul Clujului la 16 mp, este cât un coteț de găini, dar a devenit viral datorită prețului imens cerut. Mai multe astfel de anunțuri au devenit virale în mediul online, datorită prețurilor exorbitante pe care le cer proprietarii, a informat ziare.com.

Citește și: Cum a fost păcălită o turistă care a închiriat o garsonieră pe litoralul românesc. „Se face complet dispărut de pe hartă”

Prețul cerut pentru garsoniera din Cluj de 16 mp care este cât un coteț de găini! „Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”

Locuințele „vedetă” au de obicei o suprafață foarte mică, mai precis sunt garsoniere. Este vorba despre un anunț din această categorie, care a ajuns să fie analizat de mii de persoane. În anunț este vorba despre o garsonieră de 16 metri pătrați situată ultracentral în Cluj-Napoca și este scoasă la vânzare pentru 30.000 de euro, potrivit anunțului.

Proprietatea se află la etajul 2, într-un imobil dispus pe 4 etaje. Imobilul se află în apropiere de mijloace de transport în comun și alte puncte de interes ale zonei. Se vinde utilat, mobilat. Dispunerea imobilului:

– Suprafață totală de 16 mp având următoarea compartimentare:

*1 Dormitor

*1 Bucătărie care se află la parterul clădirii

*1 Hol

*1 Baie

*1 Beci de aproximativ 10 mp care se află la parterul clădirii.

Datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, se precizează în anunț.

garsonieră
garsonieră

Bineînțeles că anunțul a devenit viral datorită prețului cerut, iar mai mulți internauți și-au scris părerea în comentarii.

„Am găsit să cumpăr garsonieră asta de 16 mp la €30,000. Este situată ultracentral, în Cluj și „datorită poziționării sale, se pretează și pentru investiție”, lucru care mi-a atras atenția”, scrie în textul care însoțește pozele pe Reddit.

„Bunica lângă Cluj are pentru găini un coteț mai mare decât cotețul asta din postare.”

„Dacă ai peste 50 kg nu îți permiți să trăiești aici.”

„Cred că e mai comod să mă duc la țară, să scot apă din fântână și să mă spăl pe mâini cu cana, decât să folosesc chiuveta aia.”

„Nu știam că am claustrofobie, până nu m-am uitat la pozele astea.”

„Nici Adrian Minune nu încape acolo.”

garsonieră
garsonieră

„N-ai cum să faci așa ceva, ăla e un pod transformat în cușcă, ce naiba.”

„La iarnă lași calculatorul pornit și n-ai nevoie de centrală dacă îl pui să mineze deja faci saună acolo acum înțeleg referința cu investiția.”

„Investiție să slăbești că altfel nu ai cum să intri în „bucătăria” aia.”

„Ăștia au făcut garsonieră din debaraua femeii de serviciu. O mizerie, simt că mă sufoc dar uitându-mă la poze. Baia e o mizerie, în bucătăria aia nu ai loc nici să te miști. Dacă mănânci un sandwich acolo, o să suni la descarcerări, că rămâi blocat din cauza burții – și oricum e inutilizabilă pentru că nu ai unde pune un frigider – nici măcar unul mini. Iar în dormitorul ăla… să zicem, că e o idee proastă să te uiți la filme horror, că dacă ai un coșmar, îți spargi capul.”

„Dacă intră un țânțar la baie trebuie să stai la rând”.

Alte articole: Prețul uriaș cerut pentru o garsonieră de 11 mp din Cluj. Anunțul de închiriere a devenit viral în mediul online. „Prefer să închiriez unei fete nefumătoare”