- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul uriaș cerut pentru o garsonieră de 11 mp din Cluj. Anunțul de închiriere a devenit viral în mediul online. „Prefer să închiriez unei fete nefumătoare”

09 Aug, 23:54 • Lupu Alexandra
Piața imobiliară din Cluj continuă să ne surprindă. A fost scoasă la închiriere o garsonieră de doar 11 mp. Iată cât te costă chiria.
Prețul uriaș cerut pentru o garsonieră de 11 mp din Cluj. Anunțul de închiriere a devenit viral în mediul online. „Prefer să închiriez unei fete nefumătoare”

A apărut o nouă „vedetă” pe piața imobiliară din Cluj. Un român a scos în chiria o garsonieră de doar 11mp, informează antena3.ro. Iată câți bani cere pentru chiria lunară a imobilului.

Garsonieră de 11mp scoasă la chirie

O nouă ofertă de închiriere a devenit virală în mediul online. Un român a postat un anunț în care a informat că închiriază o garsonieră de doar 11mp. El relatează că imobilul este situat în zona Interservisan, Gheorgheni. Românul a scris în anunț că preferă să închirieze garsoniera unei fete responsabile, nefumătoare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Este mai bine să plătești chirie sau rată la bancă? Pentru ce ar trebui să optezi dacă vrei să te muţi într-o casă nouă

El precizează că imobilul este mobilat, are baie proprie, frigider nou, cuptor cu microunde, plită pentru gătit, mașină de spălat și se află la etajul 3. Românul spune la finalul anunțului de închiriere că blocul și casa scării în care se află garsoniera sunt curate. Imobilul se află la 100m de transportul în comun.

Totodată, garsoniera este poziționată la 500m de piață și 700m de Iulius Mall, Kaufland, Lidl, Jysk și parcul Detunata. Pentru doar 11mp, românii care vor să închirieze imobilul trebuie să plătească 175 euro pe lună.

„Închiriez garsonieră 11 mp pentru o fată responsabilă. Zona interservisan. Este mobilata, are baie proprie, frigider nou, cuptor microunde, plită gătit, mașină de spălat. Etaj 3. Bloc/casă scării curate. La 100 m de transportul comun, 500 m de piață și 700 m de Iulius Mall, Kaufland, Lidl, Jysk, parcul Detunata. Prefer să închiriez unei fete nefumătoare. EXCLUS DOUĂ persoane”, scrie proprietarul.

Garsonieră de 11 mp
Garsonieră de 11 mp

Chiriile din Cluj s-au scumpit în această vară, arată zcj.ro. Concret, românii scot din buzunare sume mai mari cu 27% în iulie 2023 față de perioada similară a anului trecut. Prețul mediu este de 700 de euro pe lună.

În iunie 2023, o garsonieră se închiria cu 320 de euro. O lună mai târziu, românii plăteau 350 euro. În ceea ce privește apartamentele cu două camere, prețul de închiriere a crescut la 549 euro de la 500, în timp ce apartamentele cu 3 camere au ajuns la 700 euro. Prețurile medii ale chiriilor au crescut cu 27% în cazul apartamentelor cu 3 camere, cu 22% pentru apartamentele cu 2 camere și 17% pentru categoria garsonierelor.

Citește și despre următorul subiect: Românii pleacă tot mai des cu rulota în vacanţă. Preţurile pentru închirierea unei rulote pornesc de la 60 de euro/noapte