- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Prețul unui pahar de socată în restaurantele din România. Surpriza sezonului se vinde cu peste 10 lei

29 May, 19:03 • Bocioacă Bianca
La ce preț se vinde un pahar de socată. Această băutură face senzație în timpul sezonului de vară, oamenii fiind dispuși să plătească oricât pentru a o savura.
Prețul unui pahar de socată în restaurantele din România. Surpriza sezonului se vinde cu peste 10 lei

Băutura copilăriei a ajuns în restaurantele din România, iar prețul este unul pe măsură. Un pahar de socată are un cost neașteptat. Această băutură a devenit senzația sezonului de vară.

Majoritatea românilor își amintesc de verile petrecute la bunici, când socata era mai bună decât orice suc cumpărat de la magazin. Băutura necesită numai ingrediente ieftine, deci poate fi considerată una dintre cele pentru care trebuie să plătești cel mai puțin.

Citește și: Românii pot cumpăra cireșe din piețele din Cluj! Cât costă un kilogram de cireșe aduse din Grecia

Totuși, cei care nu o pot prepara acasă și vor să o comande în oraș, trebuie să scoată din buzunar mai mult decât s-ar fi așteptat.

Cât costă un pahar de socată

Restaurantele au adăugat socata în meniul lor în această perioadă, iar oamenii o cumăpără, dorindu-și să-și amintească de gustul copilăriei. Un pahar de socată costă între 10 și 20 de lei, în funcție de cantitatea sau de restaurantul ales.

Proprietarii restaurantelor o vând în stil clasic sau cu diferite arome. Socata este o alegere delicioasă și răcoritoare atunci când vrei să te relaxezi departe de razele soarelui. Clienții răspund ofertei, și sunt dispuși să plătească sume destul de mari pentru a se delecta cu această băutură.

Citește și: Românii nu-şi permit cireşe la 60 de lei kg: „Am 40 de ani de muncă şi 1.500 de lei pensie, nu pot să cumpăr nici sâmburii”

Ne-am gândit că, dacă tot este sezonul, să facem o surpriză clienţilor noştri şi de fiecare dată ne pregătim cu chestiuni din acestea de sezon.Toată lumea ne spune că este gustul copilăriei, îşi aduc aminte de vacanţele petrecute la bunici, la ţară. Şi asta nu poate decât să ne bucure”, a declarat antreprenoarea Oana Bică, conform observatornews.ro.