- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Reduceri uriașe la biletele de avion pentru cursele TAROM. Cu doar 145 de euro poți călători în țară și în străinătate dus – întors

04 Apr, 12:56 • Cornel Ghimeșan
Luna aprilie e o perioadă a ofertelor la biletele de avion. Compania aeriană TAROM a anunțat reduceri semnificative către 26 de destinații turistice.
Reduceri uriașe la biletele de avion pentru cursele TAROM. Cu doar 145 de euro poți călători în țară și în străinătate dus - întors

Românii care vor să plece într-o vacanță sau într-un city break în perioada următoare trebuie să știe că acum este momentul.

Citește și Turismul din România ajunge la cote înalte. Primele două luni din 2024 au adus evoluții remarcabile. Lista orașelor dorite de turiști

TAROM a anunțat reduceri la biletele de avion către 26 de destinații turistice, interne și externe. Ofertele sunt valabile în perioada 4 – 9 aprilie 2024 pentru vacanțe din aprilie sau mai.

Iată care sunt destinațiile către care poți călători cu 109 euro

„TAROM a pregătit o nouă campanie specială, „Pe aripi de poveste”, derulată în perioada 4 aprilie – 9 aprilie 2024, pentru călătorii care visează să se îmbarce într-o aventură de neuitat în lunile aprilie şi mai. 26 de rute interne şi internaţionale aşteaptă să fie descoperite cu reduceri speciale la achiziţia de bilete. Tarifele biletelor pentru destinaţiile interne pornesc de la 109 euro, iar pentru cele externe – de la 149 euro”, se arată în comunicatul operatorului aerian naţional, transmis joi.

În perioada 4 – 9 aprilie 2024, poți cumpăra bilete de avion care pornesc de la 109 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse. Vorbim de zboruri dus-întors Bucureşti – Baia Mare, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Satu Mare, Suceava şi Timişoara. Cele de la 149 de euro, tot dus-întors, cu toate taxele incluse, sunt Bucureşti – Atena, Belgrad, Chişinău, Istanbul, Sofia şi Salonic.

Există și bilete puțin mai scumpe, cu plecare din București, destinațiile disponibile fiind Bruxelles, Budapesta, Praga şi Roma. Destinații precum Amman, Amsterdam, Beirut, Cairo, Frankfurt, Londra, Madrid, Nisa şi Paris ajung la 199 de euro, dus-întors, cu toate taxele incluse.

Citește și 2000 de lei de la Guvern GRATIS pentru o categorie de români. Marcel Ciolacu anunță cine primește banii

Aceste oferte sunt disponibile pentru toate destinațiile pe cursele companiei TAROM, în perioada 6 aprilie – 31 mai 2024. Locurile la aceste tarife sunt limitate. Un alt lucru important de știut este că pasagerii care beneficiază de ofertă au bagaj de cală inclus, de 23 kg, un bagaj de mână și check-in gratuit.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.tarom.ro, din agenţiile TAROM sau de la agenţii acreditaţi.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult