- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Rică Răducanu rupe gura târgului cu restaurantul său! Cu cât vinde fostul portar de la Rapid o porție de mici

13 Apr, 22:22 • Cornel Ghimeșan
Rică Răducanu a reușit să dea lovitura cu afacerea lui! El și-a deschis o terasă chiar la malul mării, unde oamenii se pot bucura de o porție delicioasă de mici. Iată câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru preparatul adorat de români.
Rică Răducanu rupe gura târgului cu restaurantul său! Cu cât vinde fostul portar de la Rapid o porție de mici

După ce s-a retras din fotbal, Rică Răducanu s-a apucat de afaceri și se pare că lumea o adoră. Este vorba despre un restaurant cu terasă chiar pe malul mării, iar prețurile se potrivesc pentru orice portofel. Pentru a se asigura că și anul ăsta se va bucura de clienți, Rică Răducanu a decis să lase prețurile la nivelul de anul trecut.

Citește și: Mugur Isărescu a prescris iar cura cu ceai de tei! Guvernatorul BNR dă detalii despre inflația din România

Nu mai este un secret pentru nimeni că în ultima vreme prețurile au explodat, indiferent la ce aspect ne referiem. Românii sunt din ce în ce mai atenți cu privire la modul în care își cheltuie banii. Tocmai din acest motiv, atunci când vor să se bucure de o masă la restaurant, vor opta pentru locurile care au prețuri mai mici.

La restaurantul legendarului portar de la Rapid, Sirena, micii costă 4,5 lei bucata, ciorba de burtă 19 lei, ciorba de văcuță 16 lei, ciorba de fasole 14 lei, ciorba de perișoare 17,5 lei, iar pomana porcului cu mămăliguță ajunge la 31 de lei. De asemenea, un meniu cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și cu salată poate fi achiziționat cu doar 34 de lei.

„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.

Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.

În ultimul an, se pare că afacerea de la Neptun nu a avut succesul pe care fostul fotbalist și l-ar fi dorit. Acest lucru este surprinzător, având în vedere că localul deschis de Rică Răducanu are prețuri mai mici decât alte restaurante de pe litoral.

„A mers pe naiba să mă ia… A mers cum merge totul în România. Nu a mers nimic. Acum stau și mă uit, e liniștită marea, mai sunt vreo 20 de oameni și de mâine pleacă toți. Prețuri mari nu avem, sucul și berea sunt 10 lei la noi la terasă.” a declarat Rică Răducanu.

Cu toate că a crescut tarifele la localul său în comparație cu anul 2021, preparatele tradiționale rămân la prețuri accesibile. De exemplu, costul unei porții de ciorbă începe de la 14 lei și poate ajunge până la 19 lei, în cazul celei de burtă. De asemenea, prețurile sunt accesibile și pentru porția de mici la grătar. O singură bucată costă 4,5 lei, iar cartofii prăjiți costă 9 lei, conform impact.ro.

Citește și: Ministerul Educației, anunț de ultim moment despre orele de Educație Financiară „Ne dorim mai mult”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult