- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

România va avea un nou Aquapark în 2023. Unde este situat noul parc de distracții

02 Jun, 20:19 • Bocioacă Bianca
Românii vor avea o nouă destinație d e vacanță pe care o vor putea vizita vara aceasta. Este vorba despre Aquapark Venus din Bihor.
România va avea un nou Aquapark în 2023. Unde este situat noul parc de distracții

Aquapark Venus, un complex modern creat pe stabilimentul ștrandului cu același nume, își va deschide porțile vara aceasta, lângă Felix. Turiștii iubitori de băi vor putea petrece aici în curând.

Un complex modern, capabil să primească aproape 2.000 de vizitatori simultan, cu toate facilităţile pentru o zi perfectă de relaxare, este oferta pe care ştrandul Venus din staţiunea 1 Mai (jud. Bihor) o pregăteşte pentru această vară turiştilor din România. Lucrările de reabilitare au intrat pe ultima sută de metri pentru activul deţinut de Transilvania Investments, în calitate de acţionar majoritar al Turism Felix S.A., administratorul ştrandului”, spun administratorii noului Aquapark.

Citește și: Un nou aquapark se deschide în România. Cât va costa un bilet de intrare în parcul a cărui investiție se ridică la 100 de milioane de lei

Un nou Aquapark în București

Vegetația existentă a fost păstrată, iar noua destinație de distacție se întinde pe o suprafață de 4,3 hrctare, unde vor fi 7 bazine pentru adulți, inclusiv cu platformă pentru sărituri, și două bazine pentru copii, unde vor fi și tobogane. Aquapark Venus va avea și restauranre, terenuri de sport și locuri de relaxare, jacuzzi și masaj acvatic.

Citește și: S-a dat bătălia hypermarket-urilor! Cum a evoluat topul marilor retaileri alimentari în anul 2022

Băile Felix au fost, până în prezent, principala atracție turistică, dar acum turiștii mai au o alternativă.

La Cluj, lucrurile nu merg la fel de bine. Primarul Emil Boc promite că va fi finalizat un nou studiu de fezabilitate pentru un Aquapark în Grigorescu, pe locația ștrandului Sun, potrivit stiridecluj.ro.