- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un nou aquapark se deschide în România. Cât va costa un bilet de intrare în parcul a cărui investiție se ridică la 100 de milioane de lei

30 Mar, 11:47 • Constantin Cristina
Aquapark se deschide la Timișoara în data de 31 martie, după o serie de investiții de peste 100 de milioane de lei și lucrări complexe timp de 21 de luni.
Un nou aquapark se deschide în România. Cât va costa un bilet de intrare în parcul a cărui investiție se ridică la 100 de milioane de lei

Aquapark numit Amazonia, primul centru de wellness, relaxare și distracție acvatic din Banat este localizat pe strada Avram Imbroane nr.56 și este situat pe o suprafață de peste 4,3 hectare. Complexul urmează să fie deschis pe 31 martie și va fi deschis pe toată perioada anului în intervalul 10:00-22:00, a informat wall-street.ro.

Citește și: Ați auzit de Felixarium? Complexul din Băile Felix construit cu aproape 30 milioane euro a câștigat premiul de cel mai bun aquapark din România în anul 2022!

Amazonia pune la dispoziția doritorilor de relaxare, dar în același timp și de distracție, multiple bazine cu apă, complex de saune, centru de terapie și wellness, dar este inclusă și partea de tobogane și instalații de entertainment, se arată într-un comunicat.

Complexul este împărțit pe trei zone principale: Apuapark, Termal și Spa.

  • Zona Aquapark este dedicată copiilor până în 10 ani, pentru că include un bazin de 300mp cu adâncime de 40cm și tobogane cu jucării acvatice
  • Zona Termal are 3 bazine. Unul interior cu apă termală, un bazin interior cu apă clară și unul exterior cu apă termală. Apa termală ajută la refacerea diverselor afecțiuni, având 37-39 de grade
  • Zona Spa are baie cu aburi, dușuri tematice, salină, 3 tipuri de saună finlandeză, cu aburi sau infraroșu, curte interioară cu saună exterioară, sală de relaxare cu 16 șezlonguri, 7 săli pentru terapii asiatice cu pachete complete de terapii asiatice autentice, masaje balineze de relaxare, tonifiere a corpului, precum și masaj tailandez pentru viitoare mămici sau reflexoterapie, cosmetică naturistă și masaj facial japonez.
Cât va costa un bilet de intrare în Aquapark
Cât va costa un bilet de intrare în Aquapark

Complexul deține și o zona exterioară care se va deschide la 1 iunie și va rămâne deschisă pe toată durata sezonului. Oamenii se vor putea bucura de piscinele exterioare cu priveliște spre grădină, iar copiii au un bazin cu apă încălzită la 26 de grade.

Vizitatorii vor putea mânca în zona de foodcourt, dar pot merge și la terasele interioare și exterioare. Parcarea are o capacitate de 435 autovehicule. Curând va fi operațională și unitatea de cazare, cu o capacitate de 22 de camere, care va fi omologată pentru o funcționare în regim de hotel de 4 stele.

Cât va costa un bilet de intrare în Aquapark

Bilete se achiziționează în funcție de zona dorită, astfel că biletele pentru copii încep de la 20 de lei, iar pentru adulți de la 40 de lei, pentru zona Termal cu limita de timp de 4 ore, iar pentru zona Aquapark, pnetru copii este 40 de lei, iar adulții plătesc 70 de lei. Tariful maxim care oferă acces pentru o zi întreagă la toate zonele, respectiv Aquapark și Termal pentru copii + Spa pentru adulți, este de 70 de lei pentru copii și 130 de lei pentru adulți în timpul săptămânii, respectiv 80 de lei pentru copii și 150 de lei pentru adulți în weekend, a transmis sursa citată.

Alte articole: Vestea mult așteptată de călători. Aeroportul Brașov a anunțat care sunt prețurile biletelor de avion. Tarifele încep de la 39 euro