- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Românii vor avea parte de vacanțe mai ieftine cu 50% în stațiunile din țară. S-a dat startul programului „Litoralul pentru toți”

06 May, 19:53 • Bocioacă Bianca
Mai e doar o lună până la începutul sezonului estival, iar românii se pregătesc încă de pe acum pentru vacanță. Pot obține vacanțe mai ieftine cu 50%, în cazul în care vor să-și petreacă timpul liber în stațiunile din țară, prin programul „Litoralul pentru toți”.
Românii vor avea parte de vacanțe mai ieftine cu 50% în stațiunile din țară. S-a dat startul programului „Litoralul pentru toți”

Programul „Litoralul pentru toți”, care a început mai devreme anul acesta, anunță vacanțe mai ieftine cu 50% pentru români.

Inflația continuă să le dea bătăi de cap românilor, motiv pentru care tot mai mulți renunță la planificarea unei vacanțe pentru vară. Însă, cei care au un buget mai mic, pot apela la programul „Litoralul pentru toți”. Acesta vine cu beneficii importante, printre care prețuri mai mici cu 50%, cu ajutorul cărora pot pleca în concediu.

Citește și: Un bărbat a fost amendat cu 5.000 de euro în aeroport, după ce polițiștii au descoperit ce avea în bagaj. Este incredibil cu ce a vrut să se întoarcă din vacanță

„Litoralul pentru toți”, reduceri de până la 50%

Din cauza problemelor financiare, românii și-au luat gândul de la vacanță, așa că hotelierii au luat acest lucru în calcul, iar programul a început mai devreme anul acesta. Condiția este ca cei care vor să beneficieze de program, să meargă în concediu înainte de începerea sezonului sau după ce se termină valul de turiști din vară, potrivit spynews.ro.

Litoralul pentru toți
Litoralul pentru toți

În mijlocul sezonului, turiștii trebuie să plătească prețuri la fel de mari ca cele din alte țări pentru vacanțele de pe litoralul românesc, iar în timpul extrasezonului prețurile pornesc de la 90 de lei și ajung la 300 de lei.

Pentru a găsi vacanța ideală pentru ei, turiștii trebuie să ceară ajutorul unei agenții de turism. Programul este ideal și pentru cei care vor să evite aglomerația și canicula. Cei care vor să beneficieze de reducere trebuie să se grăbească, pentru că sunt disponibile numai 4.000 de locuri  care se încadrează în acest program.

Citește și: Alertă după minivacanța de 1 mai! Sute de persoane au ajuns la spital cu toxiinfecții alimentare, vărsături și febră. „Sunt pacienți care au nevoie de internare”