- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Salon de manichiură în incinta primăriei. Angajatele își făceau unghiile în timpul programului. Un consilier local a surprins totul

09 Feb, 17:26 • Polojan Tudor
Sala de ședințe a Consiliului Local din comuna Balcani, județul Bacău, transformată în salon de manichiură. Isprava s-a petrecut în timpul programului de muncă.
Salon de manichiură în incinta primăriei. Angajatele își făceau unghiile în timpul programului. Un consilier local a surprins totul

Nu ne sunt străine situațiile în care funcționarii publici merg la tuns sau la epilat în timpul programului, însă de data aceasta cazul este mult mai complex. Angajatele primăriei din Balcani, Bacău, s-au hotărât să cheme o manichiuristă direct la locul de muncă, scrie antena3.ro.

Pentru a evita deplasarea, stimatele doamne au decis că e o idee mai bună ca în sala de ședințe a Consiliului Local să amenajeze un mic salon de manichiură. Tabloul a fost completat de manichiurista „personală” a angajatelor primăriei.

Mai citește și: Angajații din sănătate protestează. Se cer majorări salariale de 15%. Se anunță grevă generală

Manichiură în sala Consiliului Local/ sursa foto: bacau.net
Manichiură în sala Consiliului Local/ sursa foto: bacau.net

Ședința de manichiură, deranjată de un consilier local

Unul dintre funcționarii publici ai primăriei din Balcani a rămas șocat atunci când a văzut ce se întâmplă în locul în care el vine la ședințe. Acesta a găsit o masă cu toate cele necesare unei manichiuriste pentru a-și satisface clientela.

Geluri, lămpi, pile de unghii, toate au fost aduse de către manichiurista în cauză la chemarea angajatelor instituției. Consilierul local care a descoperit cele ce se întâmplau a întrerupt momentul de relaxare al doamnelor, spre dezamăgirea celor care aveau gelul pus și încă nu era întărit.

Pe ritmuri de manele, manichiurista își făcea liniștită treaba, înconjurată de câteva bancnote de 50 și 10 lei. Acest lucru arată că unele angajate aveau deja unghii noi care să le ajute la întocmirea documentelor necesare cetățenilor, dar asta după ce își termină și cafeaua.

Femeia a fost luată la întrebări de către consilier. Trasă la răspundere pentru faptul că își făcea treaba

-Eu aici vin la ședințele de consiliu local.
-Da, știu…
-Și ce faceți dumneavoastră aici? Ia uitați, bani. Spuneți-mi și mie ce faceți aici. Cred că ar fi bine să spuneți. Cui îi lucrați dumneavoastră aici? Angajatelor primăriei?
-Am zis că da.
-Păi cum, doamnă, vi se pare normal?

Consilierul a declarat că nu este prima dată când sala de ședințe este trasnsformată în salon de manichiură. Primarul, surprinzător, știe de ani buni de această situație dar nu a luat măsuri sub nicio formă.

Te-ar mai putea interesa și: România, departe de pericolul cutremurului! Clădirile vor fi consolidate seismic. Cseke Attila: „Finanţarea este asigurată în întregime de Ministerul Dezvoltării”

Pasionat de tot ce înseamnă viață, de la scris până la bucătăria internațională, de la fotografie la istorie, de la muzică la abstract. Cu o dorință arzătoare de a spune lucrurilor pe nume, ... citește mai mult