- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Shaorma gratis a făcut ravagii în Cluj. Isteria de Black Friday a provocat sute de oameni să aștepte la coadă în fața unui fast-food

10 Nov, 17:02 • Fundeanu Madalina
Shaorma gratis pentru cei din Cluj! Un fast-food care a anunțat că oferă shaorma gratuită de Black Friday s-a ales cu o coadă de neimaginat în fața restaurantului, cu o mulțime de oameni care au așteptat cu orele să se bucure de acest deliciu fără să plătească.
Shaorma gratis a făcut ravagii în Cluj. Isteria de Black Friday a provocat sute de oameni să aștepte la coadă în fața unui fast-food

Sute de oameni, majoritatea tineri, au format o coadă uriașă pe trotuar, în fața unui fast-food din centrul orașului Cluj Napoca. Motivul a fost cât se poate de simplu: s-a oferit shaorma complet gratuit, povestesc cei de la Antena 3 CNN.

Shaorma gratis pentru clujeni!

Sute de clujeni s-au îngrămădit vineri la un fast food din centrul orașului. De Black Friday 2023, cei de la local oferă o shaorma gratis celor care le trec pragul între orele 14:00 – 17:00. Anunțul ofertei a fost făcut pe rețelele de socializare, iar în scurt timp trotuarul, de altfel destul de lat, din fața fast-food-ului, a devenit neîncăpător.

„Adevăratul Black Friday, doar la ROSA! O shaorma GRATIS, vineri, 10.11.2023 (…) Nu e un truc, e Black Friday pe bune, cu gust autentic și shaorma din partea casei! Gustul autentic nu vine cu etichetă de preț, vine cu pofta de mai mult!” se arată în anunțul postat pe pagina de Facebook a șaormeriei/fast-food-ului Rosa.

Pofticioșii s-au înscris inițial pe site-ul restaurantului, apoi tinerii, în mare parte elevi, dar și câțiva adulți, s-au așezat la coada imensă.

shaorma gratis
shaorma gratis

Te-ar putea interesa și: Black Friday, perioada cu reduceri de peste 50%, a început! Care sunt cele mai bune oferte din acest an?

Personalul localalului lucrează aproape fără să răsufle pentru a face față cererii imense, cum nu s-a mai văzut vreodată.

„Am venit pentru promoție. Oferă shaorma gratis de Black Friday. Bineînțeles că m-am înscris. Cui nu-i place shaorma. Am venit în nebunia asta de aici.

Cu noroc am și reușit să o iau. Am fost printre primii. Am venit de la 12:30 și deja era mare coada, dar merită”, a declarat un clujean fericit care a reușit să își ia mâncare gratis, potrivit ziardecluj.ro.

Angajații firmei au depus eforturi de neimaginat pentru a pregăti cele peste 2000 de shaorma clienților, iar reprezentanții fast-food-ului au fost nevoiți să angajeze o firmă de pază pentru a face față fluxului mare de oameni, majoritatea fiind tineri, elevi și studenți, dar și câțiva oameni mai în vârstă.

Astfel de scene în care oamenii să se înghesuie pentru oferte gratis nu au fost niciodsată prea întâlnite la Cluj, totul până la această ofertă care nu a putut fi trecută cu vederea.

Citește și alte știri: Restaurantul-minune din România! Aici, românii pot lua masa la prețul de doar 5 lei!