- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Și-a cerut partenera în căsătorie și imediat după au câștigat la Loto. Cei doi pensionari s-au cunoscut cu câteva luni în urmă la o sală de jocuri de noroc. „Ne iubim la nebunie””

10 Mar, 12:37 • Cornel Ghimeșan
Dragostea nu are vârstă și apare în cele mai neașteptate momente. Asta e lecția pe care au dat-o tuturor doi pensionari din Marea Britanie.
Și-a cerut partenera în căsătorie și imediat după au câștigat la Loto. Cei doi pensionari s-au cunoscut cu câteva luni în urmă la o sală de jocuri de noroc. Ne iubim la nebunie

Doi bătrâni din Marea Britanie au decis să-și unească destinele în timp ce jucau bingo. La scurt timp, cei doi au câștigat un jackpot la Loto, ceea ce le-a schimbat toată viața.

S-au logodit și au câștigat la Loto. Pensionarii britanici, Dennis Buck și Jenny Grimmer, au 76 de ani și s-au cunoscut cu puțin timp înainte de Crăciun, la sesiunile săptămânale ale jocurilor Age UK, în Grimbsy, Lincolnshire. Cei doi s-au împrietenit, iar apoi s-au îndrăgostit și au decis să iasă împreună ca să se cunoască mai bine. După doar câteva luni Dennis și-a cerut partenera de soție.

Citește și Tot mai multe persoane solicită lucrul de acasă. Cerințele angajatorilor pentru 2024 nu sprijină joburile remote

„Ne iubim la nebunie. Am îngenuncheat și am cerut-o în căsătorie. Am cerut-o în căsătorie la Age UK, deoarece amândurora ne place să jucăm bingo și mergem în fiecare luni”, a spus Dennis.

S-au logodit și au câștigat la Loto

A fost un moment cu adevărat deosebit pentru amândoi, dar și pentru cei care erau de față. Dennis Buck a spus că s-a îndrăgostit de privirea și zâmbetul lui Jenny de când a văzut-o prima dată. „Ne-am întâlnit acolo chiar înainte de Crăciun. Ne-am înțeles bine. Am întrebat-o dacă vrea să meargă la cină și am plecat de acolo…”, a dezvăluit bărbatul.

La rândul ei, Jenny a spus că a atras-o zâmbetul lui din prima clipă. „Prima mea impresie despre Dennis a fost că era foarte drăguț, cred că m-am îndrăgostit de zâmbetul lui la bingo”.

După momentul în care s-au întâlnit prima dată, totul a decurs natural. Jenny a mărturisit că și-ar fi dorit ca povestea lor de dragoste să fi început când erau mai tineri ca să aibă mai mult timp de petrecut împreună, dar recunoaște că se bucură, totuși, că s-a întâmplat chiar și așa.

Citește și Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună! Se oferă cazare gratuită, pe lângă salariul colosal

„Sunt originară din Rotherham, iar Dennis este originar din Doncaster, la doar 14 mile distanță, așa că mi-aș fi dorit să ne fi întâlnit când aveam 20 de ani”.

Dennis și Jenny vor să se căsătorească, însă mai așteaptă puțin până atunci. „Nu ne căsătorim încă, trebuie să așteptăm puțin. Cel mai probabil ne vom căsători mai târziu. Nu am stabilit încă o data”, a conchis Dennis.

 

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult