- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Super oferta de la Digi RCS-RDS la doar 3 lei pe lună! Aproape nimeni nu știa de această ofertă de nerefuzat!

04 Nov, 16:10 • Fundeanu Madalina
Digi RCS-RDS atenționează românii legat de oferta lor de nerefuzat, despre care mulți nu știu. Este vorba despre o extraopțiune care costă doar 3 lei pe lună!
Super oferta de la Digi RCS-RDS la doar 3 lei pe lună! Aproape nimeni nu știa de această ofertă de nerefuzat!

Digi RCS-RDS reprezintă una dintre cele mai mari companii de telecomunicații și internet de la noi din țară. Firma se bucură de un real succes pe piața românească datorită prețurilor accesibile pe care le pune la dispoziția clienților săi. Oamenii își portează numerele de telefon la aceștia sau optează pentru opțiunile acestora, datorită faptului că au servicii foarte bune la bani puțini, potrivit cancan.ro.

RCS-RDS are parte de un mare succes pe piața românească, atunci când vine vorba despre servicii de telecomunicații și internet. Compania are oferte foarte bune pe care le pune la dispoziția românilor, fie că vorbim de abonamente la telefon ori de cele la televiziune. Sigur că, această companie pune la bătaie și alte opțiuni pentru clienții lor, la prețuri pentru toate buzunarele.

Te-ar putea interesa și: Cum să economisești bani atunci când călătorești cu avionul. Cele 6 sfaturi de care trebuie să ții cont

Ofertă Digi
Ofertă Digi

Extraopțiunea oferită de Digi RCS-RDS la doar 3 lei lunar

De exemplu, există o extraopțiune, despre care nu mulți români nu au idee, care costă doar 3 lei pe lună. Poți să ai parte de serviciul: TV Digital la doar 30 de lei în fiecare lună și poți să adaugi la comanda ta și Film Now.

„Descoperă acum Film Now și bucură-te de cele mai noi filme alături de cei dragi. Pentru a beneficia de extraopțiunea Film Now, trebuie să ai activ serviciul de televiziune. Comandă TV Digital cu 30 DE LEI / lună si adaugă la comanda ta și Film Now”, se precizează în anunțul făcut de companie, pe site-ul lor.

Această extraopțiune este disponibilă doar achiziționată la pachet cu serviciul DigiTV Digital și este contra cost. Această sumă este foarte mică, ținând cont de serviciile pe care le pune la dispoziția clienților.

„Extraopțiunea Film Now este disponibilă doar împreună cu serviciul DigiTV Digital și este contra cost. Valoarea lunară a extraoptiunii este 3 lei/lună”, scrie în oferta prezentată.

Avantajele extraopțiunii Film Now

Acest serviciu oferit la doar 3 lei pe lună de către RCS-RDS pune la dispoziția clienților săi filme premiate și recunoscute în toată lumea, la o claritate HD, ca să te bucuri mai bine de experiență. Film Now este acum disponibil, deci poți viziona oricând și oriunde în țară cele mai apreciate filme. Trebuie doar să alegi producția care-ți place și să-i dai play.

Vezi și: Prețuri servicii menajeră în București, în 2023. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru curățenia în locuință