- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

SURPRIZĂ! Cazul femeii care a rezervat un sejur la Mamaia și a primit, în schimb, o ofertă GRATUITĂ de la Booking

09 Jul, 17:27 • Constantin Cristina
O femeie a efectuat o rezervare în stațiunea cea mai căutată printre români și a primit, la schimb, o ofertă gratuită de la Booking. Din păcate, aceasta a ratat oportunitatea.
SURPRIZĂ! Cazul femeii care a rezervat un sejur la Mamaia și a primit, în schimb, o ofertă GRATUITĂ de la Booking

Platforma Booking a început să ofere o serie de bonificații la rezervări pentru a fideliza clienții și pentru a adunat potențiali clienți, a informat Fanatik.

Aceste bonificații pot fi utilizate doar în anumite condiții. Este cazul unei românce care a primit o ofertă gratuită după ce și-a rezervat un sejur de vacanță la Mamaia Nord. Surpriza făcută din partea platformei Booking se referea la o cursă gratuită cu taxiul de la Aeroportul Mihail Kogălniceanu către locul de cazare.

Citește și: De ce nu e bine să bei cafea în avion. Însoțitorul de zbor nu îți va spune aceste lucruri niciodată

SURPRIZĂ! Cazul femeii care a rezervat un sejur la Mamaia și a primit, în schimb, o ofertă GRATUITĂ de la Booking

Tocmai pentru că femeia nu mergea la mare distanță cu avionul, aceasta nu va putea beneficia cel mai probabil de gratuitatea oferită de cei de la Booking.

Cum să faci rost de cea mai ieftină cameră la hotel

Românii se plâng de prețurile tot mai mari, în special când vine vorba de vacanțe. Așadar, există câteva trucuri pe care le poți folosi atunci când plănuiești o vacanță, pentru a obține un preț cât mai mic. Raluca Hatmanu, director de marketing la o agenție de turism, a explicat care sunt trucurile prin care putem avea vacanța de vis la un preț accesibil, fără să ne bate capul prea tare.

Mamaia
Mamaia

„În primul rând, în momentul în care ne hotărâm asupra destinației, începem să facem căutarea unui hotel. Care însă trebuie să se potrivească tuturor exigențelor noastre. Poate familiile cu copii caută un hotel cu loc de joacă, sau meniu diversificat și adaptat la nevoile copilului. Sunt foarte multe condiții în funcție de care fiecare dintre noi alege hotelul.

Ideea cea mai bună este, pentru a ne asigura că nu plătim foarte mulți bani la destinație, și să știm încă din momentul rezervării ce buget alocăm cazării, este să căutăm un pachet care să conțină cât mai multe servicii incluse. Mă refer la cazare plus mic-dejun, sau cazare cu demipensiune, sau hotelul respectiv să ofere și acces la diversele facilități, fără să fie nevoie să plătim pentru ele în momentul în care ajungem acolo.!”, a spus Raluca Hatmanu.

Alte articole: Turiștii se întâlnesc cu situații tot mai neplăcute pe litoralul românesc. Cu ce s-a confruntat o femeie când și-a comandat un frappe