- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Testamentul lui Pele. Cum se împarte averea uriaşă a „Regelui”, a apărut un moştenitor surpriză!

08 Mar, 13:53 • Cornel Ghimeșan
Edson Arantes do Nascimento Pele, care a murit pe 29 decembrie 2022 la vârsta de 82 de ani, a menţionat în testamentul său că este posibil să fi avut încă o fiică şi că în cazul confirmării printr-un test ADN aceasta va avea dreptul la o parte din averea sa.
Testamentul lui Pele. Cum se împarte averea uriaşă a Regelui, a apărut un moştenitor surpriză!
Testamentul lui Pele. Luiz Kignel, avocatul fostului mare fotbalist, a vorbit despre testamentul lui Pele. Conform acestuia, 30 la sută din avere îi revine ultimei soţii a lui Pele, Marcia Cibele Aoki. Printre bunurile lăsate moştenire se numără şi casa din Guaruja în care locuiau cei doi, precum şi alte bunuri imobiliare şi o parte din marca Pele. Avocatul a precizat că încă nu s-a făcut inventarul complet al averii, astfel că nu se ştie valoarea totală a succesiunii.

Testamentul lui Pele menţionează posibilitatea ca starul brazilian să mai fi avut o fiică nerecunoscută, care ar avea dreptul la o parte din restul de 70 la sută din avere. Pele mai are şapte copii. „El a indicat eventualitatea existenţei altei fiice, a cărei recunoaştere ar depinde de un test ADN care nu a fost făcut din cauza pandemiei şi a stării de sănătate a lui Pele”, a precizat Luiz Kignel.

Citeşte şi: Ciocolata Toblerone este obligată să renunțe la logo-ul care a consacrat-o. Motivul surprinzător pentru care s-a luat această decizie

În septembrie 2022, un tribunal din Sao Paulo a decis ca Pele să facă un test ADN. Acesta ar urma să se facă acum la unul dintre copiii recunoscuţi. Femeia respectivă, o braziliană, ar fi al optulea copil al legendarului fotbalist. Pele a încetat din viaţă pe 29 decembrie, la vârsta de 82 de ani, într-un spital din Sao Paulo, unde era internat de o lună. Moartea fotbalistului de geniu a întristat lumea fotbalului şi a generat un val uriaş de condoleanţe. Autorităţile braziliene au decretat trei zile de doliu naţional în memoria singurului fotbalist cu a câştigat de trei ori Cupa Mondială (1958, 1962, 1970). Căsătorit de trei ori, Pele a recunoscut oficial şapte copii.

Citeşte şi: Nala este cea mai populară pisică de pe Instagram. A fost abandonată, iar acum este milionară VIDEO

Pele, care a înscris în cariera sa 1.281 de goluri în 1.363 de meciuri disputate, a evoluat între 1956 şi 1977 la Santos, încheindu-şi cariera în Statele Unite, la New York Cosmos (1975-1977). El a îmbrăcat de 92 de ori tricoul selecţionatei Braziliei, pentru care a marcat 77 de goluri.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult