- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Top 3 cele mai inspirate cadouri de Paște. Cum poți să le arăți celor dragi aprecierea

14 Apr, 23:10 • Cornel Ghimeșan
Românii au preluat și ei obiceiul de a face cadouri cu ocazia Paștelui, fiind o practică din ce în ce mai răspândită și la noi în țară. Dacă ai ajuns pe ultima sută de metri și nu ai apucat să le cumperi cadouri celor dragi, uite câteva sugestii care te-ar putea scoate din încurcătură.
Top 3 cele mai inspirate cadouri de Paște. Cum poți să le arăți celor dragi aprecierea

Paștele este cea mai importantă sărbătoare pentru ortodocși, iar Românii respectă în totalitate tradițiile și obiceiurile din această perioadă. Învierea Mântuitorului este un moment extrem de important pentru credincioși, dat fiind că pe aceste eveniment biblic se bazează întraga noastră credință și dovada vieții veșnice.

Alte articole: ALERTĂ! Festin de E-uri la masa de Paște. Preparatele tradiționale ajung până la 163 de aditivi alimentari

În mai multe țări, mai puțin focusate pe aspectele religioase ale acestei sărbători, s-a popularizat celebrul „Iepuraș de Paște”, care întocmai ca Moș Crăciun, aduce copiilor și nu numai cele mai inspirate daruri. Și românii au preluat acest obicei, cu toate că nu este la fel de popular ca în alte țări din Europa.

Totuși, dacă vrei să le arăți dragostea și aprecierea ta celor din jur și ai rămas în pană de idei în ceea ce privește cadourile, iată o listă care s-ar putea să te inspire să alegi darul potrivit.

Top 5 cadouri de Paște

1.Ustensile de grătar

Se știe că nașii sunt persoanele pe care ar trebui să le respectăm și să le iubim așa cum ne iubim și părinții. De altfel, ei sunt numiți „părinți spirituali”. Tocmai din acest motiv, un cadou potrivit le-ar putea arăta exact iubirea și respectul pe care le purtăm pentru ei. Dacă știi că sunt fanii ieșirilor în natură și al grătarelor reușite, ei bine o trusă de ustensile pentru grătar ar putea fi opțiunea perfectă. Puteți profita de acest dar și să organizați o ieșire la iarbă verde chiar în a doua sau a treia zi de Paște. În acest mod, cadoul dumneavoastră va deveni util chiar din prima clipă.

2.Aparat de bărbierit elctric

Despre Paște se spune că este o sărbătoare a transformării. Acum accentul cade pe curățarea sufletului nostru, pe iertarea păcatelor și pe iubire față de Dumnezeu, care Și-a sacrificat Fiul spre iertarea noastră. Această schimbare a sufletului nostru ar putea să se reflecte și în aspectul nostru exterior.  Așadar, un aparat de bărbierit electric ar putea fi cadoul perfect pentru tatăl tău, soțul tău sau partenerul tău de viață.

3.Set complet de îngrijire pentru doamne

Păstrând cumva aceeași linie, nu puteam să omitem de pe lista noastră doamnele. Pentru a-ți arăra iubirea și dragostea făță de mama ta, sora ta sau nevasta ta, poți opta pentru un astfel de set de îngrijire, cu care femeia importantă din viața ta se va putea răsfăța din plin.

Totuși, nu trebuie să uităm că Sfintele Sărbători ale Paștelui se învârt în jurul ideii de iertare și de iubire. Acum, mai mult decât oricând, ar trebui să ne focusăm atenția asupra sufletului nostru. Darurile sunt importante și ne pot oferi sentimentul uriaș că facem ceva bun, că oferim cu drag o bucurie aproapelui nostru. Așadar, orice dar, oferit cu adevărat din inimă, va fi apreciat de cei din jur.

Citește și: Meniul de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Ce sumă trebuie să scoată românii din buzunare pentru preparatele celebrului chef

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult