- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meniul de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Ce sumă trebuie să scoată românii din buzunare pentru preparatele celebrului chef

14 Apr, 11:47 • Lupu Alexandra
Incredibil cât costă să comanzi acasă un meniu de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu! Iată ce sume trebuie să investească românii.
Meniul de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Ce sumă trebuie să scoată românii din buzunare pentru preparatele celebrului chef

Mai sunt doar două zile până la Paște. Românii aflați în ultimul moment cu pregătirile apelează la soluții eficiente în această perioadă, mai exact, comandă meniul de Paște gata făcut din diferite restaurante. Așa cum relatează cancan.ro, primele informații arată că preparatele din localul lui Cătălin Scărlătescu sunt diverse, tradiționale, vegane sau moderne, dar mai ales, se regăsesc la un preț ireal.

Cât costă meniul de Paște din restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Meniul de Paște realizat de celebrul chef este unul destul de variat, având în vedere că are în conținut diferite preparate. Românii se pot răsfăța pe timpul sărbătorilor Pascale cu preparate delicioase, de la drob și până la friptură de miel sau curcan, cozonac, stufat de miel și chiar și produse pentru vegetarieni.

Persoanele care vor să comande meniul de Paște gata făcut de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu trebuie să știe că fiecare comandă se face cu cel puțin 24 înainte de livrare. Produsele ajung la români cu ajutorul personalului autorizat din cadrul companiei celebrului chef, în București și Ilfov.

Citește și: Drobul, preparatul care nu lipsește de pe masa de Paște! Cât costă să îl pregătești acasă

Persoanele care aleg să comande pentru masa de Paște sarmale, drob, friptură de miel, salata beouf, pască și cozonac trebuie să scoată din buzunare 744 lei. Produsele sunt regăsite individual la următoarele prețuri:

  • Cozonac, 96 lei
  • Sarmale, 70 lei
  • Pască, 73 lei
  • Drob, 147 lei
  • Ciorbă de miel, 117 lei
  • Friptură de miel, 189 lei
  • Salata beouf, 52 lei
Cătălin Scărlătescu
Cătălin Scărlătescu

Produsele pentru vegetarieni oferite de Cătălin Scărlătescu sunt diverse, dar mai ales, sunt accesibile oricărui buzunar. De la cremă vegană de caju și până la chiftele din ciuperci, burgeri vegani, humus, șuncă vegetală sau icre de migdale, românii se pot răsfăța cu preparatele dorite pentru masa de Paște. La fel de bine, celebrul chef pune la dispoziție o gamă variată de pachete, pentru cei care nu se pot decide ce să comande.

Pachetul Family Celebration costă 510 lei și conține cozonac, sarmale, pască, friptură de curcan la cuptor, salata beouf, pate de bivoliță, pască și o sticlă de vin Fetească Neagră. Sweet Easter valorează 275 lei și include cozonac, chec învelit în ciocolată cu fructe confiate, tort Red Velvet sau Pavlova și o sticlă de vin.

Easter Tradition costă 159 lei și conține o pască plină cu brânză de vaci și multe stafide, dar și un cozonac umplut cu ciocolată belgiană și nucă. Pachetul Easter Flavours valorează 259 lei și include cozonac, pască și sarmale, iar în cele din urmă, oferta Easter Taste propusă de Cătălin Scărlătescu oferă cozonac și 27 sarmale, valorând 215 lei.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Inflația și-a spus cuvântul! Masa de Paște costă mai mult cu peste 20% față de anul trecut: „Vom plăti mai mult pentru alimente”