- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Top 3 zodii care vor avea probleme în dragoste în 2023! Mercur retrograd își spune cuvântul

26 Dec, 22:30 • Cornel Ghimeșan
Anul 2023 începe cu retrogradarea lui mercur în zodia Capricorn. Unele zodii vor avea de suferit în plan amoros din această cauză. Iată top 3 zodii care vor avea probleme în dragoste în 2023!
Top 3 zodii care vor avea probleme în dragoste în 2023! Mercur retrograd își spune cuvântul

Anul 2022 se încheie cu unul din cele mai “problematice evenimente” astrologice și anume: Mercur în retrograd. Ce înseamnă asta pentru zodii în 2023? Fiecare dintre noi trebuie să își ia măsurile necesare pentru a putea păstra comunicarea în relație la un nivel sănătos. Mercur va intra în retrograd în zodia Capricorn, pe data de 29 decembrie și va ieși pe 18 ianuarie 2023.

Această perioadă, deși scurtă, poate avea efecte catastrofale în relațiile tuturor, dar în special în cazul nativilor din zodiile de pământ și apă. Mercur guvernează comunicarea, viață socială, limbajul, iar intrarea sa în zodia Capricornului se vă manifesta printr-o distanțare de persoana iubită. Veți tinde să vă retrageți emoțional și să nu comunicați nemulțumirile voastre, lucru care nu generează un mediu propice pentru supraviețuirea cuplului.

Top 3 zodii care vor avea probleme în dragoste în 2023! Mercur retrograd își spune cuvântul
Top 3 zodii care vor avea probleme în dragoste în 2023! Mercur retrograd își spune cuvântul

Care sunt zodiile care vor avea probleme în dragoste în 2023!

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt în general construiți pentru solitudine și preferă să ducă singuri o sarcină la bun sfârșit, căci în majoritatea cazurilor consideră că nimeni nu poate face nimic mai bine decât ei. Acum mai mult că oricând, odată cu perioada de Mercur în retrograd din debutul anului 2023, reticența lor în a avea parteneriate își vă spune cuvântul. Încercați să mergeți împotriva naturii voastre și păstrați emoțiile pe masă, pentru a vă putea păstra relația intactă.

Capricorn

Cu siguranță nu a fost greu de anticipat faptul că această perioadă vă fi dificilă pentru voi, de la început până la sfârșit. În mare parte, scopul vostru principal a fost evoluția în carieră, nicidecum construirea unei relații. Acum este momentul să prioritizati persoana iubită. Este momentul să oferiți timp și atenție din belșug. Urmează câteva luni decisive în termenul de valabilitate al relației voastre și e cazul să luați măsuri.

Rac

Desi sunteți născuți în opoziție față de zodia Capricorn, următoarea perioadă vă va afecta aproape la fel de mult, daca nu chiar mai mult decât pe oricine altcineva, în special când vine vorba de parteneriatul în care vă aflați. Din nefericire, problema nu pornește de la voi, lucru care înseamnă că nu puteți repara problema de unii singuri. Lipsa deschiderii de care suferă toți ceilalți vă afectează negativ. Dat fiind acest lucru, vă lipsește posibilitatea unei conexiuni, pentru că nimeni nu are această disponibilitate în următoarele săptămâni. Încercați să nu compensați ce nu primiti de la persoana iubită. Vă deveni sufocant și în mod inevitabil, vă veni sfârșitul relației poate mai devreme decât trebuia.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult