- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Tragedia bărbatului din Ploiești care a cheltuit 135.000 de euro pe 3 apartamente și n-a ajuns să locuiască în niciunul. A suferit un șoc când a văzut locuințele! 

27 Jan, 22:38 • Fundeanu Madalina
Bărbatul din Ploiești care a cumpărat 3 apartamente și nu a ajuns să locuiască în niciunul! A avut parte de un șoc în momentul în care a mers să-și vadă noile locuințe.
Tragedia bărbatului din Ploiești care a cheltuit 135.000 de euro pe 3 apartamente și n-a ajuns să locuiască în niciunul. A suferit un șoc când a văzut locuințele! 

Un bărbat din Ploiești a trecut printr-o situație care pare ireală. A cheltuit 135.000 de euro pe 3 apartamente și n-a ajuns să locuiască în niciunul. A avut parte de un șoc în momentul în care a mers să-și vadă noile locuințe, scrie Cancan.ro.

Bărbatul din Ploiești care a cumpărat 3 apartamente și nu a ajuns să locuiască în niciunul!

Bărbatul din Ploiești nu a fost singurul care a fost păcălit în acest fel. Zeci de persoane au căzut în plasa unor dezvoltatori imobiliari din Prahova. „Afaceriștii” le-au cerut banii pe apartamente în schimbul unor contracte care prevedeau doar promisiunea de vânzare. Păgubiții au constatat că apartamentele au fost vândute, de fapt, altor persoane. Procurorii susțin că la această escrocherie ar fi luat parte și un avocat.

Dezvoltatorii imobiliari au fost acuzați că și-au păgubit clienții cu mai mult de un milion de euro. După o noapte întreagă de audieri, cei doi au fost reținuți. Printre inculpați se regăsesc și un notar şi un avocat, care sunt bănuiți de complicitate.

Citește și: Un italian de 88 de ani, păcălit de o româncă. Povestea de dragoste i-a golit conturile și a ajuns să doarmă pe stradă

apartamente Ploiești
apartamente Ploiești

Dezvoltatorii imobiliari au făcut 1 milion de euro din escrocherii

Conform probelor strânse de procurori, între anii 2016 și 2022 dezvoltatorii au convins 16 persoane să semneze contracte de promisiune de vânzare a unor apartamente care se aflau în construcție. Oamenii au scos din buzunare peste un milion de euro. Oamenii nu au avut bănuieli că ar fi ceva ilegal, pentru că notarii de casă ai dezvoltatorilor parafau actele. Documentele nu au ajuns niciodată la cadastru. Așa au reușit escrocii să vândă altor persoane apartamentele rezervate.

Cei doi dezvoltatori imobiliari sunt mamă și fiu. Este vorba despre Mărioara și Mihai Lupu, care au ridicat două ansambluri imobiliare în sudul Ploieștiului. Au vândut apartamente la prețuri mici, 43.000 de euro pentru un apartament de două camere, motiv care a dus la o cerere mare.

Un bărbat care a cumpărat trei apartamente a avut parte de o mare tragedie. A scos din buzunar mai bine de 135.000 de euro și a rămas fără locuințe.

„O sută şi. 136.500, plus un comisiun de 500 de euro. Avea perdele la geam, uşile erau încuiate şi deja erau montate contoarele de înregistrare a consumului de gaz şi de curent electric”, a declarat unul dintre oamenii care au fost păcăliți.

Ploieșteanul nu a fost singurul care a găsit proprietari noi în apartamentele promise.

„M-am trezit că sunt înștiințat de vecini că ar vedea lumină, ne-am mutat noi acolo? Se circulă, se nu ştiu ce.”, a mărturisit un alt păgubiut.

Vezi și: Cât costă o casă cu trei dormitoare într-un sat din Spania. Românilor nu le-a venit să creadă: „Proprietatea perfectă atât pentru vacanță, cât și pentru viață cu normă întreagă”