- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Un italian de 88 de ani, păcălit de o româncă. Povestea de dragoste i-a golit conturile și a ajuns să doarmă pe stradă

23 Jan, 10:32 • Cornel Ghimeșan
Dragostea pentru o femeie cu 54 de ani mai mică decât el l-a adus la sapă de lemn. Un italian de 88 de ani a rămas fără averea agonisită după ce a fost păcălit de o româncă de 34 de ani.
Un italian de 88 de ani, păcălit de o româncă. Povestea de dragoste i-a golit conturile și a ajuns să doarmă pe stradă
Un italian în vârstă de 88 de ani a ajuns la sapă de lemn din cauza unei românce. Bărbatul a rămas fără bani, după ce a fost victima unei înșelătorii. Acum, italianul a ajuns să locuiască într-un vehicul, în stradă, după ce femeia i-a golit conturile și l-a lăsat și fără casă, scrie cancan.ro.

Bărbatul din Bologna, regiunea Emilia-Romagna, a cunoscut-o pe Mirela într-o sală de dans. Atunci, a început să se înfiripe o presupusă poveste de iubire între cei doi. Relația a evoluat în timp, iar românca de 34 de ani l-ar fi convins pe italian să îi ofere bani, dar și toată pensia lunară (1.200 de euro). Mai mult, femeia ajunsese să aibă controlul pe cardul bătrânului și primise o procură pentru operațiuni bancare. De-a lungul celor 10 ani, românca i-a cerut 25.000 de euro pentru un presupus transplant de ficat, dar și pentru alte operații. Din dragostea pe care i-o purta, bărbatul a cedat toți banii.

Citește și: Guvernul italian face progrese pentru a menține doctorii pe poziții. Cât a ajuns să câștige un medic debutant în Italia

Banii pe care femeia i-a primit nu ar fi fost de ajuns, așa că l-a convins să își vândă casa cu garaj, pentru a cumpăra o locuință în Ravenna, pe litoral. Apoi, italianul a fost abandonat de româncă.

Astfel, italianul Pellegrino a ajuns să doarmă în autoturismul său, iar românca a fugit cu banii. O anchetă a scos la iveală faptul că deși trăia și mergea în excursii cu moșul, femeia era căsătorită cu alt bărbat.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult