- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Trucul inedit care îți va ușura viața. Cum să deblochezi cărucioarele din supermarket fără moneda de 50 de bani

25 Nov, 19:17 • Alexe Raluca
Căruciorul de cumpărături este de nelipsit în momentul în care mergeți la cumpărături în supermarketuri. Însă el trebuie deblocat, iar pentru asta avem nevoie de o monedă de 50 de bani pe care, din păcate, nu o avem mereu la îndemână.
Trucul inedit care îți va ușura viața. Cum să deblochezi cărucioarele din supermarket fără moneda de 50 de bani

Cu toții am pățit să mergem la cumpărături cu o listă generoasă pregătită, însă când am vrut să ne înarmăm cu un cărucior, nu am găsit și moneda ne 50 de abni atât de necesară deblocării acestuia.

Citește și: Unul dintre cele mai cunoscute supermarketuri din București se închide! A fost un simbol al cartierului Drumul Taberei

Cum să deblochezi căruciorul de cumpărături dacă nu ai moneda de 50 de bani

Chiar dacă nu ai moneda deschizătoare de cărucioare, ai cu siguranță alt obiect ce poate fi folosit în loc. Cei de la ziarulromanesc.de scriu că, odată ce veți descoperi această soluție, vă veți lua rămas bun pentru totdeauna de la monedele din cărucioare.

Trucul este mai simplu decât ne-am fi așteptat. Moneda de 50 de bani folosită la deblocarea căruciorelor de cumpărături poate fi înlocuită cu orice cheie care are un cap rotund. Dimensiunea cheii este perfectă pentru introducerea în cărucior și în felul acesta veți reuși să-l deblocați fără să mai fie nevoie să folosiți o monedă.

Primul coș de cumpărături din istorie a apărut la mijlocul anilor 1930, în Oklahoma City, și a fost inventat de omul de afaceri Sylvan Goldman, proprietarul magazinului cu autoservire „Humpty Dubty”. Ideea lui s-a propagat, iar în Germania a fost dusă la un nivel superior de Rudolf Wanzl, care a fabricat primele cărucioare de cumpărături în fabrica sa de cărucioare din Leipheim, Suabia, în 1948. Această companie și astăzi mai livrează cărucioare de cumpărături pentru clienți importanți, ca Aldi, Lidl, Netto Marken-Discount, Carrefour, Ikea și gigantul american Walmart. Sigla brand-ului de cărucioare de cumpărături „Wanzl” este înscrisă pe aproape toate cărucioarele de cumpărături produse aici.

Citește și: Cum a reuşit un român să nu plătească taxe de drum de aproape 1.000 de euro, în Franţa, prin „escrocheria căruciorului“