- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Un bărbat a primit zilnic, timp de 9 ani, cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată nimic: „Nu mai pot să dorm. Am primit comenzi şi la 2 noaptea!”

06 Nov, 14:16 • stefan.vlad
Un bărbat a primit zilnic, timp de 9 ani, cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată nimic. Un pensionar din Belgia spune că nu mai rezistă, pentru că, zi de zi, primește pizza, fără ca el să fi făcut ceva. Viaţa i-a devenit un adevărat coşmar, nu mai poate dormi şi nu ştie niciodată când se va trezi cu un alt curier la uşă
Un bărbat a primit zilnic, timp de 9 ani, cutii de pizza, deși nu a comandat niciodată nimic: Nu mai pot să dorm. Am primit comenzi şi la 2 noaptea!

Un bărbat a primit zilnic, timp de 9 ani, cutii de pizza. Jean Van Landeghem a fost surprins prima oară când o pizza pe care nu o comandase i-a fost livrată din senin. Deşi a crezut iniţial că este vorba despre o confuzie şi un caz singular, curând şi-a dat seama că fenomenul straniu continuă. Iar comenzile au continuat să vină.

Citește și: Cât de mult s-a scumpit pizza în România, într-un an de zile. Sărăcirea cetățenilor continuă într-un ritm accelerat

Un bărbat a primit zilnic, timp de 9 ani, cutii de pizza

Pensionarul, în vârstă de 65 de ani, a primit cutiile misterioase de pizza timp de nouă ani. Deşi nu accepta cutiile de pizza, i-au fost aduse la un moment dat nu mai puţin de 14 produse într-o singură zi. Dintr-o dată, un curier a apărut în faţa uşii şi mi-a întins mai multe cutii de pizza, deşi nu comandasem nimic. Am primit comenzi de pizza şi la 2 noaptea!, se plânge Jean Van Landeghem, potrivit Mirror,

Inițial,  a pus totul pe seama unei confuzii majore, dar ulterior a început să își pună întrebări. Nici măcar nu putea stabili un tipar ori să prevadă de unde va primi comanda. Cel care-i trimitea preparatele alegea deseori restaurante diferite. Se putea întâmpla în timpul săptămânii, în weekend, la orice oră… Am primit comenzi şi la 2 noaptea! Nu mai pot să dorm. Tresar de fiecare dată când aud un scuter pe stradă. Trăiesc cu frică… Mă tem că cineva îmi va mai aduce o pizza, mai spune Jean Van Landeghem.

Una peste alta, bărbatul regretă că sunt risipiţi atâţia bani, timp şi energie din partea angajaţilor localurilor şi firmelor de curierat. Trebuie să arunce mâncarea. În ziua când au venit 10 curieri, am calculat şi toată mâncarea costa 450 de euro, a adăugat belgianul.