- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Pizza Hut închide mai multe restaurante din România. Compania a făcut anunțul care va afecta mii de români

26 Sep, 11:01 • Stefan Simion
O intensificare a procesului de eficientizare a activității pare a fi soluția perfectă pentru Pizza Hut, decizie care va afecta în mod masiv populația.
Pizza Hut închide mai multe restaurante din România. Compania a făcut anunțul care va afecta mii de români

Pizza Hut poate nu este la nivelul KFC, Taco Bell, Mc Donalds, iar lista poate continua, însă este o franciză care s-a făcut remarcată prin varietatea de Pizza pe care o prepara și nu numai. Totuși, decizia luată de Sphera Franchize Group a fost luată în urma analizării activității sale, astfel că se dorește o intnsificare a eficientizării activității închizând 13 din cele 43 de restaurante Pizza Hut.

Pizza Hut
Pizza Hut

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/stiri-interne/cine-este-florian-daniel-pop-noul-director-general-de-la-rompetrol-rafinare-motivul-pentru-care-a-fost-votat-de-kazahi-371632/

Iată care restaurante din lanțul Pizza Hut vor fi închise!

Curiozitatea principală este de a afla care sunt restaurantele din lista celor care vor urma a fi închise. De menționat un factor important că vor fi închise aproximativ 13 restaurante în următoarele 6 luni, iar zonele vizate sunt cele cu u grad masiv de suprapunere. Orașele care nu vor mai dispune de restaurante Pizza Hut sunt următoarele: Pizza Hut Delivery Sun Plaza, Pizza Hut Delivery Vitan, Pizza Hut Delivery Cora Lujerului, Pizza Hut Delivery Baba Novac, Pizza Hut Delivery Cluj Cora, Pizza Hut Craiova Electroputere, Pizza Hut Delivery Târgu Mureș, Pizza Hut Delivery Drumul Taberei, Pizza Hut Delivery Mihalache, Pizza Hut Delivery 13 Septembrie, Pizza Hut Delivery Ploiești Omnia, Pizza Hut Delivery Tomis Constanța, Pizza Hut Timișoara Iulius.

Parcursul Pizza Hut din punct de vedere financiar

După cum am menționat anterior, franciza Pizza Hut nu se echivalează cu succesul de care dispune Mc Donalds, KFC, Taco Bell, și așa mai departe, însă lipsa de clienți nu a fost o problemă pentru acest retsaurant. Totuși, au existat momente pe care le-a parcurs în dificultate sau momente în care totul era un succes. În primul semestru al anului curent s-a înregstrat un profit net de aproximativ 19,4 milioane lei, iar în primul semestru al anului trecut pierderile au fost considerabile. În urma acestui proces de eficientizare a activității, proces care va continua pentru o perioadă lungă de timp, Pizza Hut și-a înjumătățit pierderea operațională a restaurantelor.

„Intenția Companiei este ca eficientizarea rețelei de restaurante să aibă un impact cât mai redus asupra angajaților, care vor fi relocați în cadrul rețelei Sphera Group, în timp ce clienții vor beneficia de aceleași produse și servicii în restaurante Pizza Hut aflate în proximitate.”, declarație ce a fost oferită de înăși compania Pizza Hut.

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/stiri-interne/atentie-se-schimba-legea-constructiilor-iata-unde-va-mai-fi-nevoie-de-autorizatie-pentru-lucrare-371649/

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult