- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp. Aplicația introduce o nouă funcție

21 Jun, 11:46 • stefan.vlad
Veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp. Acum, au la dispoziţie o opţiune prin care pot scăpa de apelurile audio nedorite, al căror număr a luat amploare în anumite regiuni.
Veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp. Aplicația introduce o nouă funcție

Veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp. Aplicația a introdus săptămâna aceasta o funcţie prin care pot fi blocate automat apelurile de la persoane necunoscute, al căror număr nu există în agenda de contacte.

Citește și: ATENȚIE! Se anunță concedieri puternice de până la 10.000 de angajați la Facebook, WhatsApp și Instagram. Care este, de fapt, motivul acestor disponibilizări

Veste bună pentru utilizatorii de WhatsApp

Opţiunea este văzută ca un fel de ultimă măsură pentru cei care primesc foarte multe apeluri audio nedorite, ceea ce este o mare problemă în anumite ţări.

În India, cea mai mare piaţă WhatsApp, cu peste 500 de milioane de utilizatori, spam-ul a devenit o adevărat problemă pentru utilizatori, în special în ultimele luni. Tot Mark Zuckerberg a fost cel care şi-a făcut timp să anunţe noua funcţie.

Aceasta poate fi activată de la Settings – Privacy – Calls, unde trebuie activată opţiunea Silence Unknown Callers, scrie Engadged.com.

Cu această opţiunea activată, toate apelurile de la numere necunoscute vor fi automat blocate. Apelurile blocate astfel vor fi, totuşi, afişate în lista de apeluri, în caz că utilizatorul realizează că a pierdut un apel important.

WhatsApp lucrează intens la modernizarea aplicaţiei rămase în urma rivalilor din punct de vedere funcţional. Doar în ultima vreme au fost adăugate funcţii precum editarea mesajelor trimise, partajarea ecranului, conectarea mai multor iPhone-uri la acelaşi cont şi, nu în ultimul rând, noile canale publice de discuţii.

Ce trebuie să știe toți cei care utilizează aplicația

viewscnt

Mark Zuckerberg a anunțat o nouă actualizare extrem de importantă a aplicației WhatsApp. În viitorul apropiat, vor fi introduse „canale” care vor permite organizațiilor să transmită public informații utilizatorilor.

În viitorul apropiat, vor fi introduse „canale” care vor permite organizațiilor să transmită public informații abonaților WhatsApp. Această funcție a fost prezentată în avanpremieră în Columbia și Singapore și este cumva similară cu buletinele de știri.

Aceste comunicări publice vor apărea într-o secțiune nouă, numită Updates (Actualizări), care va fi separată de chat-urile private cu familia, prietenii și comunitățile. WhatsApp a lansat în mod oficial Channels, iar Mark Zuckerberg a făcut publică noua funcție pentru Columbia și Singapore.

„Bineînţeles, nucleul utilizării WhatsApp va continua să fie mesageria privată între prieteni, familie şi comunităţi, iar aceasta va fi întotdeauna prioritatea noastră. Crearea canalelor este un pas mare pe care utilizatorii noştri ne-au cerut să îl facem de ani de zile. Credem că a venit în sfârşit momentul să introducem un instrument de difuzare simplu, fiabil şi privat”, a adăugat compania.