- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

O nouă funcție va fi disponibilă la WhatsApp. Utilizatorii vor putea extrage textul dintr-o imagine. Cum o să fie posibil acest lucru?

19 Mar, 18:46 • Constantin Cristina
WhatsApp va pune la dispoziție o aplicație prin care utilizatorii vor putea folosi o funcție utilă, și anume vor putea extrage textul dintr-o imagine.
O nouă funcție va fi disponibilă la WhatsApp. Utilizatorii vor putea extrage textul dintr-o imagine. Cum o să fie posibil acest lucru?

Utilizatorii WhatsApp se vor putea bucura în curând de o nouă funcție foarte utilă și modernă, având în vedere că platforma obișnuiește să-și surprindă oamenii care utilizează destul de des cu diferite actualizări utile, a menționat spynews.ro.

Citește și: Schimbări majore în aplicația WhatsApp. Care vor fi noutățile

Noua funcție lansată de WhatsApp

De această dată, funcția pe care WhatsApp o lansează va putea fi disponibilă doar pentru telefoanele marca Apple și nu pe Android Aplicația va putea să extragă textul dintr-o imagine partajată în conversație.

WhatsApp lansează o nouă funcție
WhatsApp lansează o nouă funcție

Potrivit sursei citate, unii utilizatori care și-au actualizat platforma, deja eneficiază de noua funcție, iar funcția se poate utiliza foarte ușor dacă textul preluat din poză este clar și vizibil. Trebuie doar să acceseze imaginea cu textul respectiv în ea, iar textul se va extrage automat doar folosind selectorul pentru a alege dacă să fie tot textul extras sau doar o parte din el.

După ce textul este selectat din imagine, utilizatorul va trebui să aleagă una dintre opțiunile Copy, Select All, Search și Translate.

Această versiune nu poate fi disponibilă pe Android, deoarece nu este o actualizare specială a platformei, ci ea vine la pachet cu opțiunile sistemului IOS.

Alte articole: Utilizatorii își pot lua adio de la WhatsApp! Țara care interzice folosirea aplicației