- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești bune pentru clienții români. Reduceri de 80% în mai multe magazine. Există produse vândute cu doar 1 leu în mall-uri

01 Feb, 19:50 • Cornel Ghimeșan
În câteva magazine, clienții vor avea parte de reduceri masive, de până la 80%. Mai mult, vor exista și produse care vor fi vândute la prețul de 1 leu, în mall-urile din România. Află mai jos toate detaliile.
Vești bune pentru clienții români. Reduceri de 80% în mai multe magazine. Există produse vândute cu doar 1 leu în mall-uri

În anumite magazine, clienții vor avea parte de reduceri masive, de până la 80%. Vor exista și produse care vor fi vândute la prețul de 1 leu, în mall-urile din România.

Citește și Produse reduse cu 90% la Kaufland. Anunțul retailerului pentru milioane de români

Luna februarie vine cu vești bune pentru cei care doresc să își cumpere diverse articole de îmbrăcăminte, cosmetice sau încălțăminte.

În luna februarie, clienții români care merg în mall pot avea parte de surprize uriașe din partea anumitor retaileri sau branduri de haine, încălțăminte sau cosmetice.

Clienții români au parte de reduceri considerabile, chiar și de până cu 80 de procente. Este o practică abordată de mulți retaileri, la început de an. Există colecții de haine, produse cosmetice sau încălțăminte care sunt scoase la vânzare cu un preț redus, pentru a intra pe piață altele noi.

Luna aceasta, românii ar putea găsi reduceri considerabile la diverse articole vestimentare, sau promoție de 1+1 – un produs plătit la preț întreg, iar cel de-al doilea la 1 leu.

Unii dintre economiști susțin că prețurile reduse la rafturi ar fi, însă, prețurile reale.

De exemplu, dacă un anumit articol vestimentar are o reducere considerabilă, de la 600 de lei la 300 de lei, atunci prețul din urmă ar putea fi cel real.

Există, însă, și produse vândute la 1 leu. Această promoție se poate aplica în anumite magazine.

Reduceri considerabile

De altfel, persoanele care achiziționează dintr-un magazin de lenjerie intimă un produs ar putea avea posibilitatea să îl ia pe al doilea aproape gratis!

Există și situații în care, pe lângă reducerea expusă la produsul de la raft, să se mai aplice o reducere suplimentară de câțiva zeci de lei.

De pildă, Simona Niculae, marketing manager retailer haine, a precizat că, în luna februarie, clienții pot achiziționa 3 produse, însă la preț de 2.

Practic, se aplică reduceri consistente pentru clienți. Există și magazine care oferă clienților reduceri, dacă vor plăti cu cardul.

„În magazinele noastre desfăşurăm promoţia trei la preţ de două pentru articolele reduse, iar cele mai căutate produse sunt cele de sezon cum ar fi pulovere, jeans, geci.

Citește și Cum poți cumpăra produse alimentare cu 90% mai ieftine din Kaufland. O fostă angajată dezvăluie: „După ora 19.00, sunt reduceri din oră în oră”

Produsele la reducere încep de la 40 de lei şi pot ajunge până la 250 de lei, depinde de produs”, a spus ea, potrivit Fanatik.ro.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult