- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum poți cumpăra produse alimentare cu 90% mai ieftine din Kaufland. O fostă angajată dezvăluie: „După ora 19.00, sunt reduceri din oră în oră”

29 Jan, 14:28 • Stefan Simion
Sute de români trec zilnic pragul supermarketurilor Kaufland și își descarcă portofelele sau cardurile la casele de marcat, Sunt, însă, destui clienți care așteaptă momentul potrivit să-și achiziționeze produsele de care au nevoie la prețuri reduse chiar și cu 90%.
Cum poți cumpăra produse alimentare cu 90% mai ieftine din Kaufland. O fostă angajată dezvăluie: După ora 19.00, sunt reduceri din oră în oră

La Kaufland poți cumpăra produse cu reduceri substanțiale dacă urmărești ofertele promoționale din cataloagele care apar săptămânal. Dar pe lângă asta, clienții au descoperit și alte modalități de a economisi și de a cumpăra produse la prețuri destul de mici.

Cum poți cumpăra produse alimentare cu 90% mai ieftine din Kaufland

Spre exemplu, seara, între orele 21.00 – 22.00, mai multor sortimente de produse alimentare li se aplică o reducere cuprinsă între 50% și 90%. Printre acestea: fructe și legume, brutărie și patiserie, carne și mezeluri.

Știai că Kaufland România are reduceri de 50-90% în fiecare seară de la orele 21:00 – 22:00? Să tot îți faci cumpărături seara de la ei la raionul de legume/fructe, brutărie/patiserie și la carne/mezeluri”, a scris o internaută pe Tiktok.

Citeste si Locuri de muncă la Kaufland în 2024. Ce salarii și beneficii oferă lanțul de supermarketuri în România

O clientă a reușit să cumpere cartofi albi cu doar 0,30 lei/kg, beneficiind de o reducere de 89% față de prețul inițial de 2,99 lei/kg.

Voi stiti de aceste reduceri ? Eu cand am timp si trec seara pe la Kaufland, mereu gasesc alimente la pret redus si chiar sunt consumabile, ca tot am auzit ca daca iau ceva de la legume/fructe a doua zi se strica , chiar nu e adevarat! Va zic din propria experienta!„, a scris o altă clientă pe TikTok, care a și filmat produsele cu prețuri reduse.

@laviniachitu Voi stiti de aceste reduceri ? Eu cand am timp si trec seara pe la Kaufland,mereu gasesc alimente la pret redus si chiar sunt consumabile,ca tot am auzit ca daca iau ceva de la legume/fructe a doua zi se strica , chiar nu e adevarat ! Va zic din propria experienta ! IG : Lavinia Chitu 7 #kauflandromania #ieftinsibun #reduceri #reducerimari #wow #bucuresti #romania #laviniachitu #lacumparaturi #legumesifructe #brutarie #patiserie #fy ♬ sunet original – Lavinia Chitu

O fostă angajată dezvăluie: „De la ora 19.00 până la închidere reduceri din oră în oră”

O internaută, fostă angajată a unui supermarket, a confirmat faptul că, seara, există reduceri la anumite produse și că acestea cresc din oră în oră.

Da știu am lucrat la vitrina asistată de la carne până la pește de la ora 19.00 până la închidere reduceri din oră în oră„, a comentat femeia.

Citeste si Kaufland România susține diversitatea la locul de muncă. „Vocea Kaufland” oferă șansa tuturor angajaților de a contribui la crearea unei voci digitale unice

O altă clientă Kaufland le recomandă clienților interesați de reducerile de seară să nu aștepte ora 21.00 să se ducă la magazin, ci să se ducă mai devreme și să fie pe fază când apar produsele reduse, ca să nu le dea timp altora mai vigilenți să le cumpere.

Eu merg in fiecare seara, carnea mereu e cu reducere,mezeluri, fructe și legume au în fiecare seară reduceri dar nu mergeți la 21. dacă mergi la 21 e gol, eu pe la 19:40-20 merg și găsesc de toate,până mă mai învârt pe acolo apar reducerile„, spune o altă internaută.

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult