- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești bune pentru români! Produsele lor preferate au reapărut pe rafturile LIDL la super prețuri. Va fi bătaie la casele de marcat

16 Jun, 14:07 • Cornel Ghimeșan
Lidl România are vești bune pentru români! Retailerul german a anunțat că a readus la raft mai multe produse pe care românii le adoră, la prețuri de-a dreptul irezistibile.
Vești bune pentru români! Produsele lor preferate au reapărut pe rafturile LIDL la super prețuri. Va fi bătaie la casele de marcat

Vești bune pentru români! Produsele lor preferate au reapărut pe rafturile LIDL la super prețuri. Odată cu venirea verii, Lidl România a început campania ”Deliciile verii în stil tropical” și pune la vânzare o serie de produse extrem de iubite și apreciate de români.

Citește și Încă un protest răsare din partea polițiștilor! Vor să-și dea demisia, după ce au auzit cât câștigă un manipulant la Lidl „Sor-mea este manipulant la Lidl și ia 4.000 de lei și trebuie să aibă grijă să nu cadă borcanele din raft”

Vești bune pentru români! Produsele lor preferate au reapărut pe rafturile LIDL la super prețuri

Astfel, Lidl le propune clienților săi, Tort cremos cu mango și piersică, Rulou de brânză, Biscuiți cu ciocolată, Macaroons cu cocos și alte produse aflate la mare căutare, la prețuri super avantajoase.

Românii care vor merge zilele acestea la LIdl vor avea la dispoziție un desert delicios și răcoros și anume Tort cremos cu mango și piersică CARIBBEAN STYLE. Desertul extrem de adorat de clienții LIDL are 750 de grame și costă 29,99 de lei, potrivit playtech.ro.

Un alt desert recomandat pe timpul verii de către marele retailer, care poate fi consumat direct de la frigider, este Ruloul de brânză CARIBBEAN STYLE. Acesta cântărește 100 de grame și costă doar 8,99 de lei. Clienții Lidl trebuie să știe că ruloul de brânză este disponibil în două variante cu ananas sau paprika-chilli.

Pe lângă cele două deserturi care sunt la mare căutare în această perioadă, Lidl pune în vânzare biscuiți cu ciocolată CARIBBEAN STYLE, disponibili în două variante: cu portocale-mango sau piersică-fructul pasiunii. Produsul are o greutate de 300 de grame și un preț de 7,99 de lei.

Macarons, un desert nelipsit de la plajă sau picnic, este din nou pe rafturile Lidl. Zilele acestea clienții retailerului german vor găsi macaroons cu cocos CARIBBEAN STYLE la 190 de grame. Produsul franțuzesc care este disponibil în varianta clasică sau cu ciocolată, poate fi cumpărat de la Lidl cu 9,99 de lei.

De asemenea, tot în cadrul campaniei ”Deliciile verii în stil tropical” de la Lidl, retailerul le pune la dispoziție clienților săi Napolitane cu cocos CARIBBEAN STYLE. Produsul cântărește 400 de grame și are prețul de 11,99 de lei.

Din cadrul acestei campanii tropicale face parte și o băutură specială. Este vorba despre Nectar de banane CARIBBEAN STYLE la 1 litru pe care clienții Lidl o pot achiziționa la un preț de 6,99 de lei.

Totodată, Lidl mai pune la dispoziția clienților săi, în campania Deliciile Verii, Quinoua, fasole, mango deshidratat, chipsuri în stil sud-american, chili con carne, precum și cafea boabe Alma Latina.

Citește și Lidl își păstrează poziția de lider în topul retailerilor din România. Compania germană a avut un profit net impresionant

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult