- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

VIDEO| Clipe de panică pentru un român! Ce se afla în cutia de lapte pe care a cumpărat-o?! Aveți grijă ce cumpărați din supermarket-uri

20 May, 21:01 • Constantin Cristina
De necrezut! Un român a trăit șocul vieții lui după ce a cumpărat o sticlă de lapte dintr-un supermarket din Satu Mare.
VIDEO| Clipe de panică pentru un român! Ce se afla în cutia de lapte pe care a cumpărat-o?! Aveți grijă ce cumpărați din supermarket-uri

Un român din Satu Mare a rămas șocat după ce a luat o sticlă de lapte dintr-un supermarket și a văzut ce era în ea, a relatat cancan.ro.

Vezi și: Care sunt cele mai contaminate alimente de pe piață. Iată fructele de sezon care ocupă primul loc

Clipe de panică pentru un român! Ce se afla în cutia de lapte pe care a cumpărat-o?!

După ce a ajuns acasă, iubita lui a deschis cutia și a găsit o râmă și trei puncte negre sub capac. Cei doi au rămas șocați cum a ajuns vietatea în alimentul lichid.

Ulterior, povestea cuplului a devenit virală în presa locală, iar Presa SM a scris despre experiența neplăcută trăită de sătmărean și au fost făcute publice și imaginile bizare cu râma în cutia de lapte.

„Prin această postare aș dori să trag un semnal de alarmă cu privire la calitatea laptelui de consum pe care l-am achiziționat în data de 14 mai 2023 și l-am desfăcut în 17 mai, când am băut din el, după care prietena mea a observat prezența unei râme în flacon și a unor „puncte” negre sub capac”, a fost semnalul de alarmă tras de bărbat, potrivit sursei citate.

lapte
lapte

Bărbatul nu a stat cu mâinile în sân și a luat atitudine. A mers de urgență la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare, unde a povestit tot ce s-a întâmplat. Reprezentanții ANPC nu ar fi luat probe din cutia respectivă, dar ar fi cerut toate detaliile despre magazinul și ora de unde a făcut cumpărăturile.

„Am depus reclamație la Comisariatul Pentru Protecția Consumatorilor Satu Mare (probe pentru analize nu s-au preluat, doar ne-au cerut detalii)”, a mai spus bărbatul, conform sursei citate mai sus.

Reacțiile internauților

Oamenii din online au rămas de-a dreptul îngroziți după ce au văzut imaginile controversate.

„Păi dacă laptele e bio, râma e naturală, care-i e problema? Taci și mănâncă” 

”Doamne ferește!”

„Aș închide fabrica de procesare”

„E cu proteine, nu mai faceți nazuri”

„Mi-a pierit pofta de mâncare”

„Mă interesează, am nevoie pentru pescuit”

„Ce vină are supermarketul? Prin ambalaj nu se vede, iar laptele e încă în termen”

„Grețos”, au fost doar câteva reacții ale internauților.

Alte articole: Mesaj straniu pe afinele din Lidl! O femeie a rămas șocată când a văzut ce era scris pe fructe